fbpx

GØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHED MED ET NYBYGGET SOMMERHUS - KLAR TIL INDFLYTNING 1/8-2021

Del bolig

Nybygget moderne fritidshus på 122 velindrettede kvadrat metre, med virkelig dejlig beliggenhed i Drøsselbjerg, tæt ved strand og fantastisk natur.

Huset er beliggende i en helt ny udstykning, med flotte nye fritidsboliger og grunden grænser direkte op til stort grønt fællesområde. Med udsigt over markerne, kan I følge det mangfoldige dyreliv og stadig mindre end 500 meter til stranden. Fritidshuset er velegnet til beboelse sommer såvel som vinter og med mulighed for høj lejeindtægt ved udlejning.

Ejendommen indeholder: Stor vestvendt stue i forbindelse med åbent køkken. Lækkert badeværelse med klinker, bruseniche, håndvask og væghængt toilet. 3 dejlige lyse værelser. Indgangsparti med skabsvæg fra gulv til loft der skjuler teknikken og giver mulighed for vask/tør. Udenfor finder du en dejlig syd/vestvendt fliseterrasse og en stor indkørsel med granitskærver. Facaden er beklædt med sort klinkbeklædning, samt spot så der er lys omkring huset.

Huset er konstrueret og isoleret så det lever op til de seneste energikrav for fritidshuse. Huset er endvidere spækket med detaljer som:

- Gulvvarme i hele huset

- Luft til vand varmepumpe

- Ventilations/genvindings anlæg

- Akustiklofter med indbygningsspot

- Hvide gipsvægge

- Flotte moderne vinyl gulve med træ look

- Intelligent styring af lys

- Vordingborg køkken i sandfarvet look med køl, frys, ovn, induktion og svævende emhætte.

Der er mindre end 500 meter til stranden, 3 kilometer til Mullerup havn med restauranter, 5 kilometer til Stillinge Strand med fantastisk badestrand, restauranter, cafeer, minigolf, isboder m.m. samt mindre end 20 minutter til Slagelse.

Beliggenheden er i et dejligt område med en veletableret grundejerforening, med store grønne fællesarealer. Området inviterer til masser af friluftsaktiviteter som sejlads, padle board, badning, og masser af plads for børnene at boltre sig på. Det perfekte sted at nyde naturen med familie og venner.

Denne ejendom skal simpelthen opleves så man kan få det fulde indtryk af et sommerhus udover det sædvanlige med en vidunderlig beliggenhed. For mere information se NytSommerhus´s Facebook side.


Athenesvej 27, 4200 Slagelse
Pris:
2.468.000 kr.
Type:
Sommerhus
Boligareal:
122
Grund:
1297
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2021
Ejerudgift pr. md.
934 kr.

Daniel Blak Pedersen

Ledende Ejendomsmægler daniel@brikk.dk +45 60221526

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter