fbpx
Arvedsvej 8, 3630 Jægerspris
845.000 kr
TYPE
Sommerhus
Boligareal
75
Grund
1090
Værelser/rum
3
energimærke
bygget/ombygget
1974
Arvedsvej 8, 3630 Jægerspris
DEL:

I gå-afstand til Dalby Strand:

Klassisk sortmalet træfritidshus med eternittag og med hvide vinduer og døre, beliggende på stor og lys grund, nem at vedligeholde. Dertil en dejlig 20 kvm stor trægarage, lille anneks, udhus samt drivhus. I haven findes endvidere legehus og legestativ. Huset ligger for enden af stille og fredelig vej, i attraktivt sommerhusområde i gå-afstand til Dalby Strand. Området er tilsluttet off. kloak.

Indh.: Entre, 2 soveværelser, dejligt badeværelse, åbent køkken med alt i hårde hvidevarer, stor lys stue med loft til kip og udgang til delvist overdækket sydvendt terrasse, med udsigt over haven. En tiltalende og velholdt fritidsejendom på hele 75 gode boligkvadratmetre, med både brændeovn samt varmepumpe. Kom og se.


Sagsnr. 192SK-001116
Kontantpris 845.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.157 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
3.333 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
2.858 kr.
Soveværelser 0
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff

sk@brikk.dk 42417686

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra kr 9,995. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9198

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!