fbpx
Arvedsvej 8, 3630 Jægerspris
0 kr
TYPE
Sommerhus
Boligareal
75
Grund
1090
Værelser/rum
3
energimærke
bygget/ombygget
1974
Arvedsvej 8, 3630 Jægerspris
DEL:

FLOT SOMMERHUS PÅ SOLRIG GRUND

I gå-afstand til Dalby Strand ligger dette klassisk sortmalet træfritidshus med eternittag og med hvide vinduer og døre, beliggende på stor og lsolrig grund, som er nem at vedligeholde. Dertil en dejlig 20 m2 stor trægarage, anneks, udhus samt drivhus. I haven findes endvidere legehus og legestativ. Huset ligger for enden af stille og fredelig vej, i attraktivt sommerhusområde i gå-afstand til Dalby Strand. Området er tilsluttet offentlig kloak.

Boligen indeholder: Entré, 2 soveværelser, dejligt badeværelse, åbent køkken med alt i hårde hvidevarer, stor lys stue med loft til kip og udgang til delvist overdækket sydvendt terrasse, med udsigt over haven. En tiltalende og velholdt fritidsejendom på hele 75 gode bolig m2, med både brændeovn samt varmepumpe.

Bestil en fremvisning med det samme.
Sagsnr. 192SK-001116
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Soveværelser 2
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!