fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SKØN OG VELHOLDT EJENDOM MED MASSER AF MULIGHEDER FOR AT HOLDE HESTE

Del bolig

Er du på jagt efter et sted med plads til dine heste, kan det anbefales at læse videre.


Velkommen til på Arnakkevej 3, hvor denne skønne og meget velholdte ejendom er beliggende!

Den store grund er på 6.151 m2, og den står nydelig med velfriserede, grønne områder og stuehus og hestestald i mørke toner. Stuehuset på 202 kvm er totalrenoveret i 2005 og vedligeholdt løbende med indlagt fibernet. I 2021 er der malet lofter, sat filt og malet vægge, samtidig med, at der er slebet gulve i stuerne. I får gulvvarme i hele stueplanen, og en lav udgift til strøm og varme fra husets jordvarme- og solcelleanlæg.

Der er indgang gennem bryggerset, som fremstår i flot stil med flisegulv og vaskefaciliteter. Herfra har I adgang til de to store stuer, der er i åben forbindelse til køkkenet. Stuerne giver gode muligheder for at indrette flere hyggelige kroge, og i køkkenet får I masser af opbevaring, naturfarvede elementer og godt med bordplads.

Hjemmet byder på tre gode værelser og en meget stor repos, der kan indrettes lige efter jeres behov og ønsker, og I får to badeværelser, hvor det i stueetagen har badekar. Fra stuen er der adgang til den skønneste store træterrasse, hvor ca. 2/3 er overdækket, så I ikke skal bekymre jer om det danske vejrs luner!

Dette er en ejendom med masser af muligheder.
De nuværende ejere har indrettet den som heste ejendom, med ridebane 20x60 meter med helårsanvendelig bund, integreret ovalbane, folde, og sælger lejer yderligere 0,6 ha til ekstra folde.

Den store grund og udbygningerne kan nemt anvendes til andre formål, og I får også et drivhus, gode opbevaringsmuligheder samt carporte til biler, traktor og trailere. Endelig er der et rigtig godt og rummeligt værksted. Alt i alt en skøn ejendom med rigtig mange anvendelsesmuligheder.

Placeringen i Eskebjerg giver jer naturgrønne omgivelser og derudover er I tæt på Vesterlyng Strand, der er et yndet sted at få en dukkert. Faktisk nok en af de bedste badestrande man kan finde. Der er indkøbsmuligheder tre km væk, og hvis I vil have mere, så er der 8 km til Jyderup og 13 km til Kalundborg, hvor I kan finde kulturtilbud, hyggelige spisesteder og masser af indkøbsmuligheder.

Arnakkevej 3, 4593 Eskebjerg
Pris:
2.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
202
Grund:
6151
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.797 kr.

Carsten Gjedde

Ejendomsmægler, MDE carsten@brikk.dk +45 22757425

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter