fbpx
Plantegning Zoom

RUMMELIG, LYS OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED

Del bolig

I den nordøstlige del af Randers finder vi Anemonevej, hvor en klassisk etageejendom tager imod dig. Singler som par, unge som ældre - enhver vil kunne flytte ind i denne skønne toværelses lejlighed, der præsenterer sig med en veldisponeret planløsning uden spildplads og masser af moderne faciliteter.

Kom med ind i den lyse bolig, hvis 52 kvadratmeter fordeler sig over en entré, køkken, badeværelse, værelse og stue med to sydvestvendte vinduespartier.

Lejligheden fremstår så godt som indflytningsklar, hvorfor der hverken behøves at tænke i nyt køkken eller væltede vægge. Netop køkkenet er nemlig udstyret med tidløse, hvide fronter, mørke bordplader og en spændende kontrast i den røde stænkplade, og her er selvfølgelig alle de nødvendige hårde hvidevarer. Også badeværelset er pænt med det fliser på både gulv og vægge, og udluftningsvinduet er genialt for at opretholde et sundt indeklima.

Både stue og værelse er dejligt rummelige lokaler med et skønt lysindfald og virkelig gode indretningsmuligheder. Særligt stuen er virkelig skøn, hvor der uden problemer bliver plads til både sofa og spisebord, mens værelset med lethed omfavner behovet om dobbeltseng, skabsplads og endda en lille arbejdsstation.

Ejendommen ligger med fronten mod den stille og rolige Anemonevej, der har masser af parkeringsmuligheder langs en grøn hæk. I kælderen findes både et fælles vaskerum og et lyst tørrerum, helt perfekt til, når dynerne skal luftes og når der skal vaskes i bund. Ejendommens anden side vender mod de grønne fællesarealer, hvor ungerne kan lege på klatrestativet, og hvor naboerne kan komme hinanden ved omkring bord- og bænkesættet, uforstyrret af den ellers super centrale beliggenhed.

For Anemonevej er en skøn beliggenhed, der forener den rolige, tilbagetrukne adresse med byens puls. Lands Mariagervej er der op til flere dagligvareforretninger indenfor få minutters gang, ligesom flere forskellige pizzeriaer, sushirestauranter og grillbarer er at finde i samme afstand. Der er butikker, tankstation og flere busser med kurs mod selve Randers, og skal man mod centrum, er der under 10 minutters cykeltur fra matrikel til midtby, hvor et væld af kulturelle samlingspunkter, shoppingmuligheder og station.

Velkommen til!


Anemonevej 33, st. th., 8930 Randers NØ
Pris:
495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
52
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1942
Ejerudgift pr. md.
1.485 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter