fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

NYDELIG FAMILIEVILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER LIGE UDEN FOR ESBJERG

Del bolig

Vi byder jer velkommen indenfor på Andrup Byvej 63, hvor en villa fra 1925 tager sig pænt og klassisk ud med hvid facade, nydelige, murede detaljer og røde tegl på taget. Et grusareal foran huset giver frit udsyn til vejen, mens en stenbelagt indkørsel fører direkte op til den overdækkede carport for den nemme ankomst. Bag om huset venter en ideelt placeret sydvendt have, hvor en skøn solplet folder sig ud på flisearealet mellem huset og udhuset, og det er ikke svært at forestille sig de lange sommeraftener blive tilbragt herude i lanternes skær. Resten af haven er dejlig nem og overskuelig med græsplæne og hæk samt endnu en fliseterrasse. Jeres fremtidige hjem tager sin begyndelse i entréen, der giver videre afsæt til resten af boligen 116 kvadratmeter. I stueplan får I to værelser, brusebadeværelse med plads til vaskefaciliteter, et køkken med spiseplads samt en stor stue, mens førstesalen byder på tre værelser. Det er de hyggelige og hjemlige fornemmelser, der rammer jer, når I bevæger jer rundt i huset, for her er trælofter, sprossevinduer og franske døre. Fuldendt af hvidmalede murstensvægge, flotte gulve samt et dejligt køkken med bordplader i varme nuancer samt hårde integrerede hvidevarer, er det nogle gode rammer, som gør sig gældende her på Andrup Byvej, når hverdagen skal slå sine folder. I bosætter jer i Andrup, der ligger ti minutters kørsel fra Esbjerg. Andrup byder på legepladser og villaveje i grønne omgivelser, og børnene kan trygt sendes i skole på gåben, for Skads Skole placerer sig kun 450 meter fra jeres hoveddør. Pasningstilbud venter halvanden kilometer væk i Skads, men I kan også vælge en børnehave i udkanten af Esbjerg, så afhentning og indkøb kan klares samtidig. Den naturskønne beliggenhed betyder at I har marker så langt øjet rækker, mens Østskoven og Roborghus Ladeplads byder på flotte udsigter henholdsvis fire og ni minutter væk i bil. Når de gode gåture med grønt til øjet skal afløses af dage med kulturoplevelser og restaurantbesøg, så kan I med fordel tage ind til Esbjerg, hvor aktiviteter for både store og små venter. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Andrup Byvej 63, 6705 Esbjerg Ø
Pris:
1.598.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
116
Grund:
488
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1925
Ejerudgift pr. md.
1.588 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus