fbpx
Plantegning Zoom

ABSOLUT UNIK LEJLIGHED I ATTRAKTIVE OMGIVELSER MED ELEVATOR, TO ALTANER OG MULIGHED FOR P-PLADS!

Del bolig

Velkommen indenfor i denne eksklusive, supermoderne lejlighed centralt beliggende i Amerika Have, tegnet af det verdenskendte danske arkitektfirma, Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Her får du 96 snorlige og veldisponeret kvadratmeter, af høj standard og med to gode altaner. Stilen i lejligheden er lys og moderne med vægge, gulve og lofter, der er holdt i lyse, klassiske nuancer.

Her træder du ind i en velholdt opgang med elevator. I lejligheden møder du en fin fordelingsentré med indbygget skabsplads samt et rummeligt, moderne badeværelse med praktisk vaskesøjle, lyst badeværelsesmøbel, væghængt toilet og en skøn, separat bruseniche. På venstre hånd har du et lyst værelse med god skabsplads og dejlig udsigt. Fra entréen møder du det store, åbne alrum, der byder på et tidsløst Svane køkken, spiseområde og en behagelig sofastue. Det indbydende rum kan inddeles i flere zoner og har brede vindues- og dørpartier, hvor lyset frit kan strømme ind. Unikt for dette imødekommende alrum er desuden en større altan i hver ende med udsigt over grønne træer. På altanerne er der rig mulighed for at skabe en privat oase med loungemøbler, beplantning og udendørs spiseplads. Hele lejligheden opvarmes af gulvvarmen som kan reguleres i hvert rum I indretningen er der lagt vægt på gode danske traditioner, og materialerne leveres af profilerede kvalitetsproducenter.

Ejendommen byder på et hyggeligt gårdmiljø og med elevatoren gør det dagligdagens indkøb noget lettere at bære op. Tilmed henvender lejligheden sig til alle livets stadier.

Boligen på Østerbro er beliggende i det eksklusive kvarter på Amerika Plads - et område med luft, vand og ro omkring sig i en bydel, der samtidig er blomstrende. Her spirer det med umage kaffebarer, lækre spisesteder og bagerier, små forretninger og et skønt havnebassin i det nyere område ved Nordhavn blot få hundrede meter fra lejligheden. Også ikoniske Langelinie og grønne Kastellet ligger ikke langt fra boligen. Offentlig transport findes på Østerport Station, der ligger en 800 meters gåtur væk – det samme gør sig gældende for Nordhavn Metrostation. Her har du altså alle muligheder for at opleve både vand og natur, shopping og caféliv lige i nærheden.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Amerika Plads 25E, 2. tv., 2100 København Ø
Pris:
5.725.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
96
Værelser:
3
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
3.619 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter