fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

RUMMELIG OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED I STEMNINGSFYLDTE KOLDING

Træd indenfor i denne moderne lejlighed, der fremtræder nydeligt og henviser sig til enten parret, singlen eller de studerende. Grundet den optimale planløsning får I to gode værelser, en entré, badeværelse, køkken og balkon, hvor I kan nyde solen næsten hele dagen lang grundet den sydvendte placering.

Begge værelser står indretningsvenlige parate til jer, hvor stuen er indrettet med en fransk altan og store vinduespartier. Her skabes der altså en behagelig atmosfære, mens pladsen sørger for, at I kan udsmykke jer med både sofa eller seng, spisebord og et eventuelt skrivebord. Soveværelset er præget af det smukke lysindfald, og igen kan I glæde jer over de muligheder, der er for at indrette, lige som I ønsker. De velholdte og modernistiske elementer er et gennemgående tema for hele hjemmet, hvilket understreges i køkkenet. Her kan I glæde jer over masser af skabe til opbevaring, en mindre spiseplads og generelt bare et flot design, der er nemt at holde. Den overkommelige hverdag demonstreres yderligere på det strømlinede badeværelse, hvor den simplistiske stil bliver markeret. Her pryder separat bruseniche desuden indretningen! De smarte løsninger viser sig igen i entréen, hvor I kan indordne jer med en nyttig garderobe. Velkommen til!

På jeres balkon kan I sørge for, at afslapningen er top prioritet med hyggelige havemøbler. På dette udeområde kan I nyde udsynet til træer og det lille havemiljø, der er at finde ved foden af bygningen. Dette udeareal kan I også udnytte til jeres fordel, om det er med afslapning eller leg! Ved ejendommen finder I desuden plads til parkering af bil og cykler.

Beliggende på Agtrupvej er I aldrig langt fra hverken offentlig transport og idrætsfaciliteter som Fitness World og Kolding Klatreklub, og så finder I også hurtigt daginstitutioner og diverse uddannelsesinstitutioner. Lyder det ikke dejligt? Selvfølgelig kan I også uden problemer få styr på hverdagens fornødenheder i form af indkøb, og derudover er I tæt på alt det bedste, Kolding har at byde på som charmerende caféer og et rigt butiksliv. I jeres område kan I bevæge jer rundt i de grønne villakvarterer, og hvis I ønsker mere natur, kan I tage et smut til Kolding Åpark. Her kan I føle jer hjemme!
Agtrupvej 54, 2. tv., 6000 Kolding
Pris:
1.149.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
67
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
1.897 kr.

Javid Hossaini

Salgs- og Vurderingsspecialist jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter