fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Villaen er flankeret af to udhuse, så der opstår en fin gårdsplads, hvor flere hyggekroge kan etableres med siddepladser og blomsterkrukker, ligesom det selvfølgelig også giver mulighed for at parkere bilen.

Del bolig

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk

Velkommen til Agernæs, hvor vi nu udbyder en villa fra 1855 med en flot placering, ikke langt fra kysten. Fra ejendommen er der udsigt over de åbne marker, og da grunden har en god størrelse, får I masser af have. Boligen er i øjeblikket inddelt i to lejligheder, så det er muligt at bo flere familier under samme tag.

Den første bolig har egen indgang fra vestsiden af bygningen; her træder I ind i en entré med adgang til et gæstetoilet, et værelse samt et stort køkken-alrum. Mørke klinker pryder her gulvet, og ved det store vinduesparti åbner skydedøren ud til haven. Dertil består denne bolig af et disponibelt rum samt et kæmpe badeværelse med bruseplads.

Den anden bolig er ligeledes udstyret med egen indgang, og fra entreen tilgår I gæstetoilettet eller bevæger jer ind i køkkenet, der også her er i åben forbindelse med et stort alrum. Et dejligt lys strømmer ind fra syd, og terrassedøren kan stå på vid gab, når sommeren er på sit højeste. Fra alrummet er der videre adgang til to værelser og et badeværelse med separat brus.

Villaen er flankeret af to udhuse, så der opstår en fin gårdsplads, hvor flere hyggekroge kan etableres med siddepladser og blomsterkrukker, ligesom det selvfølgelig også giver mulighed for at parkere bilen. I den store have får I masser af plads til at anlægge køkkenhave, staudebede eller et legeområde til børnene, ligesom velplacerede terrasser selvfølgelig også er ønskværdigt.

Beliggenheden er ideel for jer, der ønsker en fredelig tilværelse med naturen inden for rækkevidde. Fra ejendommen tager det ikke mere end 10 minutter at cykle til kysten, og omegnen er rig på gode strande og smukke scenerier; f.eks. kan I besøge Flyvesandet eller Tørresø Strand. Det nærliggende gods, Egebjerggård, føjer endnu en dosis charme til omgivelserne, ligesom I kan gå på opdagelse i flere skove. Skole og børnepasning kan finde sted i Krogsbølle, der kun er tre kilometer væk fra ejendommen, mens de daglige indkøb foretages inden for fem kilometer i Bårdesø. Desuden tager det ikke mere end 12 minutter at køre til Otterup, mens Odense C er en halv time væk i bil.

Vi glæder os til at se jer til en fremvisning!

Agernæsvej 27, 5450 Otterup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
200
Grund:
1731
Værelser:
6
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1855
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus