fbpx
Agerhønevej 6, 4970 Rødby
99.000 kr
TYPE
Fritidsgrund
Boligareal
0
Grund
918
Værelser/rum
0
energimærke
bygget/ombygget
0
Agerhønevej 6, 4970 Rødby
DEL:
Velkommen til Agerhønevej 6, med 10 minutters gang til Østersøen og med en skøn sandstrand. Her er gode muligheder, i en skøn og naturrig udstykning. Ved Hyldtofte Østersøbad er du få minutters kørsel fra motorvejen og færgen til Puttgarten samt den kommende Femern forbindelse. Fritidsgrund i det skønne Østersøbadet der ryddet for træer - klar til at man kan bygge præcis det sommerhus man drømmer om. Der er er betalt tilslutningsbidrag til el på grunden. Der skal betales ca. kr. 200 til SEAS-nve for åbning. Omkring kloaker er det oplyst fra kommunen, at der skal etableres en septiktank eller lignende og at der ingen tilslutningsafgift er i denne forbindelse. Der er ingen byggepligt pt. Østersøbadet er i dag et eftertragtet område for turister at leje sommerhus i, og en god investering for fremtiden Besøg grundejerforeningen på https://www.hyldtofteoestersoebadet.dk/ Velkommen til Østersøbadet.  


Sagsnr. 192FJ-001334
Kontantpris 99.000 kr.
Udbetaling 25.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 225 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
397 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
322 kr.
Soveværelser 0
Badeværelser 0
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!