fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYST, MODERNISERET RÆKKEHUS TÆT PÅ LETBANEN

Del bolig

Letbanen kan tage jer det sidste stykke i jagten på jeres nye hjem, for I får adresse på det lukkede vænge, Æblehaven, i Hornslet, hvor I bor kun få hundrede meter fra stationen. Der er altså tale om en oplagt base for jer, der skal pendle i det daglige, og I vil samtidig have nem adgang til alle Hornslets tilbud; heriblandt skole, pasningstilbud, fritidsaktiviteter, grønne områder, fitness, indkøb og specialbutikker.

Den attraktive adresse tilsættes en mindst lige så attraktiv bolig, for I overtager nøglerne til et pænt, lyst og løbende moderniseret dobbelthus opført i 1988. Huset har en direkte nabo til den ene side, mens I til den anden side finder en indkørsel, en carport, et udhus og en adgang til jeres aflukkede have. I får et herligt uderum, der er indrettet med alt fra højbede til en stor, vestvendt aftenterrasse og ikke mindst en pool til de varme sommerdage. Haven er samtidig i overskuelig størrelse, så den er nem at holde, og der er derfor god tid til at nyde solen.

Huset er opført i gule mursten samt hvide vinduesrammer og træværk på begge gavle. Indendøre folder boligen sig ud med 107 kvadratmeter i ét plan, og en veldisponeret planløsning udnytter hver en kvadratmeter til fulde. I får bl.a. en rummelig entré, der giver adgang til en separat afdeling med et praktisk bryggers, et badeværelse og hele tre værelser. Badeværelset prydes af rene linjer og moderne design, og rummet står som et strålende eksempel på diverse opdateringer, der går igen i huset.

Til slut kommer det vigtigste rum af dem alle, nemlig det store, åbne opholdsmiljø, som forener køkken-alrum og stue. Loftet er ført til kip, hvilket skaber en fantastisk rumfornemmelse, som forstærkes yderligere af et naturligt lysindfald samt lyse materialevalg. Her får huset et ægte leverum med plads til at samles, og I vil straks føle jer hjemme.

Kort fortalt, et dejligt hjem, der passer perfekt til såvel parret som den lille familie - måske et oplagt boligkapitel for de unge førstegangskøbere, der drømmer om hus og have?
Æblehaven 28, 8543 Hornslet
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
107
Grund:
351
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1988
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Peter Jakobsen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert peter@brikk.dk +45 25940199

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter