fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

REGULÆR OG VELDISPONERET MED STOR HAVE OG CENTRAL BELIGGENHED

Fiskerbyen Gilleleje tiltrækker i særdeleshed de, der drømmer om at være i pagt med naturen, og når vi nu skal se nærmere på en funktionel etplansvilla med mulighederne foran sig. Huset placerer sig i et roligt villakvarter lige ved centrum, og med sine to værelser er der god mulighed for, at singler og par vil kunne stable en formidabel tilværelse på benene.

Kom med!

Carport, havelåge og hæk er det, der møder jer på adressen Abildvang 5. Hvor bilen allerede her har sit naturlige spot, fører havelågen ind mod den sydvestvendte have, der strækker sig mod selve huset som en solbeskinnet oase. Havegangen er flankeret af et par fine bede, og unge træer og buske pynter i havens grøne, mens der er masser af plads til at opsætte haveborde til festlige sammenkomster. Regner det, ligger ejendommens udestue med panoramavinduerne som et genialt, uforstyrret spot, hvor man året rundt kan nyde synet over haven uden at fryse.

Huset, som er opført i 1978, folder sig ud på klassisk vis med 100 boligkvadratmeter til fri afbenyttelse. Her er stue og køkken i direkte forbindelse med hinanden, en møblerbar entré med indbyggede skabe, to gode værelser, bryggers og badeværelse – hvad mere kan I forlange? Kvadratmeterne er yderst veldisponerede, hvilket giver jer formidabel mulighed for at eksperimentere med indretningsformerne, og der er heldigvis masser af måder, hvorpå spisearrangement, sofakrog og stigreoler kan stilles. Sammenhængen med køkkenet giver en en dejlig åben følelse, og køkkenet, som i øvrigt er med alt i hårde hvidevarer og rigtig god bordplads, afskærmer sig selv fra resten af rummet med en pæn og praktisk køkkenhalvø. Der er tilmed et bryggers med vaskefaciliteter, et badeværelse med separat brus og så naturligvis de to værelser, hvor I kan indrette kontor, hobbyrum eller gæsteværelse udover jeres eget soverum.

I er landet med fødderne solidt plantet i Gillelejes muld, og I kan godt begynde at glæde jer: I har hverken langt til bylivet eller naturen, og det stemningsfulde havnemiljø kan også nås på en gåtur. Således er der ikke langt fra tanke til handling, når humøret er til lystsejlads, shopping eller lange gåture, og de daglige indkøb kan foretages i SuperBrugsen, der ligger lige på nabovejen.

Velkommen hjem.
Abildvang 5, 3250 Gilleleje
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
100
Grund:
794
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Thordahl

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist kasper@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus