fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Her får I hele 6,3 ha at boltre jer på, og udover en topmoderne og stilfuld villa bliver I de heldige indehavere af en stor ridehal, en stald med 18 hestebokse, ridebane og 8 hestefolde på ejendommen.

Del bolig

Nu udbyder vi en spændende ejendom, der er ideel for jer, som ønsker at holde heste eller drive en rideskole. Her får I hele 6,3 ha at boltre jer på, og udover en topmoderne og stilfuld villa bliver I de heldige indehavere af en stor ridehal, en stald med 18 hestebokse, ridebane og 8 hestefolde på ejendommen.

Villaen er helt klar til indflytning, så I nemt kan etablere en rar hverdag, og I bliver her forkælet med et væld af både funktionelle og æstetiske detaljer; f.eks. er alle gulve lagt i et smukt sildebensmønster. Køkken-alrummet bliver husets hjerte, hvor familien mødes til måltiderne og vender løst og fast over køkkenbordet, mens mor eller far laver mad. Loft til kip giver en åben og let fornemmelse til rummet, der også er udstyret med akustiklofter, så lyden er behagelig; desuden er der ved det store vinduesparti direkte udgang til haven. Alrummet ligger i åben forbindelse med stuen, som ligeledes er lys og indbydende, og på den måde kan I slappe af i de fineste omgivelser. I alt har boligen tre værelser, hvoraf det ene vil være en oplagt forældre afdeling med eget walk-in samt adgang til et lækkert badeværelse, hvor der er skruet op for luksus og velvære med både bruseniche og badekar. I finder endnu et badeværelse i boligen, der også byder på en entre i åben forbindelse med et bryggers.


I sætter selv jeres eget præg på haven, der eksempelvis kan anlægges med en vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen nydes i sommermånederne. Ejendommens udbygninger fremtræder i velholdt stand, og ved ridehallen er der opført disponible rum, der bl.a. kan bruges som et loungeområde. Med adskillige folde på ejendommens store, åbne græsareal har dyrene desuden rig mulighed for at boltre sig i det fri. 


Beliggenheden er fredfyldt med nærhed til naturen, og I kan gå på opdagelse i flere skovområder i omegnen. Selvfølgelig har I heller ikke langt til kysten, hvor I ved Limfjorden kan betragte den smukke udsigt til Himmerland, og med kun syv minutter i bil til stranden ved Kattegat er det ligetil at tage en svømmetur, når vejret er varmt. I Hals dækkes alle hverdagens behov for både skole, børnepasning og indkøb, og da byen kun er 3,7 km væk, kan I nemt få hverdagen til at hænge sammen.

Vi glæder os til at se jer til en fremvisning!

Aalborgvej 138, 9370 Hals
Pris:
5.225.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
FarmHouseAgriculture
Boligareal:
155
Grund:
63668
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2022
Ejerudgift pr. md.
1.839 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus