fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VORUP - GENNEMFØRT OG FLOT MODERNISERET 2 PLANS-VILLA m/FULD KÆLDER, FLERE UDHUSE OG KÆMPE VÆRKSTED/GARAGE

Del bolig

SMUK VILLA PÅ EN ATTRAKTIV ADRESSE

- En ægte oase midt i byen

Nu kan I overtage nøglerne til denne smukke villa, der giver jer et rigtig godt førstehåndsindtryk med dens smukke fremtoning. Dette hjem passer perfekt til familien, der leder efter en nyt hjem med masser af plads i et område, som både byder på natur og byliv.

Villaen fordeler sig på 124 m² og er indrettet på tre plan. I træder ind på stueplan i en fin entré, der fører jer videre til en stor stue med et naturligt og behageligt lysindfald. Her er der god plads til at indrette et sofaområde samt en spiseplads, og køkkenet, der ligger i åben forbindelse, har et stilrent udtryk med hvide skabe, lys bordplade og med spotlys i loftet. Fra entréen kan I træde op på første sal, der er indrettet med to værelser og et fint, hvidt badeværelse. Anden sal byder på et disponibelt rum, der næsten står færdigt, og som kan anvendes som en alt lige fra en hemmelig hule til gamer-rum. Kælderplanet er indrettet med tre disponible rum, en udestue og et badeværelse.

Selve ejendommen er opført i 1927 og har en pæn fremtoning med den hvide facade og et flot, mørkt tag. Til boligen hører skønne udeområder, der tæller en terrasse, en overdækket terrasse og en rummelig, grøn have, som står hyggeligt med de flotte buske og træer. Derudover hører en garage/værksted og fantastiske udhuse. Vi kan ligeledes glæde jer med det faktum, at haven er dyb og lukket med gammel prydhave, skyggegivende træer og en nyttehave i bunden - her kan I evt. lave shelter, et ‘klubhus’ til børnene, bålplads eller noget helt fjerde.

Knap en og en halv kilometer fra Randers Midtby finder I denne dejlige bolig i et roligt villakvarter. Her har I forskellige supermarkeder rundt om hjørnet, og som et plus til børnefamilien har I både skoler og institutioner i gåafstand samt det populære Randers Regnskov knap halvanden kilometer væk. I det charmerende Randers Midtby, der består af små snoede gader og en masse historie, finder I restauranter, caféer, barer og butikker, der giver mulighed for at tage på en afslappende shoppingtur.

Endelig skal nævnes kort afstand til E45, max. 25 min. til Aarhus!

Vi glæder os til at møde dig/Jer på en fremvisning.

Aalborggade 39, 8940 Randers SV
Pris:
2.238.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
124
Grund:
1000
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1927
Ejerudgift pr. md.
2.544 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter