fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA MED STRÅLENDE BELIGGENHED

Del bolig

Velkommen til Ådalsvej 9. På denne dejlige adresse ligger en parcelhusvilla, som nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til familien eller parret, der ønsker sig en kvalitetsvilla med tidløst design og en skøn placering.

Husets beliggenhed er meget idyllisk. Placeringen balancerer ro og bekvemmelighed. Boligen ligger på en sidevej i et lille landligt villakvarter, og med Tryggevældeå på samme vej. Her er ro og adgang til naturskønne gåturer ikke en mangelvare. Dette betyder dog ikke, at I behøver at opgive komfort i hverdagen med både skole og indkøb placeret indenfor 4 kilometer af hjemmet i Karise eller Hårlev.

Foran huset findes en pæn nylavet indkørsel. I bliver budt velkommen af den fantastisk flotte facade, med bevaret bindingsværk, der smukt komplimenterer de hvide sten og de blå vindueskarme. På den anden side af huset findes en dejlig lukket have, og her sætter kun fantasien grænsen for anvendelsesmulighederne. Ønsker man blot at opholde sig derude og slappe af, har man rig mulighed for dette på den solrige terrasse. På den anden side af huset finder man et stort grønt areal, som har uendelige anvendelsesmuligheder. Her, hvor der findes et lille skur med indlagt el, er der rig mulighed for køkkenhave.

Indvendigt fortsætter herlighederne med veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 etager. I bydes velkommen indenfor på stueetagen af den pæne entré, der fungerer som fordelingsgang til resten af boligen. Derfra har I adgang til det dejlige køkken. Køkkenet står med tidløse hvide elementer, som fylder pladsen godt ud. I stuen får I godt med plads til både spisebords- og sofaarrangement.

I stueetagen finder I også badeværelset, der er holdt i klassisk, neutrale farver, og rummet indeholder desuden separat brus. På førstesalen finder I en gang samt 2 skønne værelser, med loft til kip.

Huset skal ses, så book en fremvisning.


Ådalsvej 9, 4653 Karise
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
108
Grund:
1171
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
2.670 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter