fbpx

De bedste 5 tømrerfirmaer ifølge trustpilot

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Egerbyg,Sydfynsk Håndværk A/S, Gulvhåndværk, Jydsk Tagteknik A/S og Kasa Gruppen A/S, er ifølge Trustpilot de bedst anmeldte tømrerfirmaer.  I artiklen ville vi komme ind på brugernes oplevelser både på den positive og negative siden omkring virksomhederne fra deres brugeranmeldelser. 

1. Egerbyg

Egerbyg blev grundlagt i 2007, de er ikke bare et tømrerfirma men et alt-mulig firma indenfor deres branche. De har byggeledere,tømrer,snedker,murer,maler,elektriker og vvs’er.

Egerbyg ligger nr.1 på trustpilot under tømrerfirmaer, de har 293 anmeldelser, med en score på 4,8/5, hvor 94% af brugerne har stemt 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser langt de fleste anmeldelser er positive, og givet med med topkarakter. Deres kunder skriver ofte i deres anmeldelser, de kommer på kort varsel, de ser fejl som andre håndværkere har begået og fixer dem, priserne er i orden med gode tilbud, og de er hurtige og fuldfører et godt stykke arbejde.

Negative anmeldelser Egerbyg har os nogle få negative anmeldelser, hvor brugerne har haft en dårlig oplevelse. Brugerne kommer ind på er der været dårlig kommunikation, de er ikke vendt tilbage til kunden med et tilbud, og sjusket håndværk.

2. Sydfynsk Håndværk A/S

Sydfynsk håndværk A/S blev grundlagt 1985, og ligger på nr.2 på trustpilot. De har en score på 4,8/5 stjerner, hvor 93% af brugerne har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser har Sydfynsk Håndværk A/S langt flest positive anmeldelser, de har næsten kun topkaraktere på deres anmeldelser deres laveste vurderet anmeldelse er på 3 ud af 5 stjerner. Generelt er der mange som skriver de har en masse dygtige håndværker, de er fuld ud tilfreds med deres håndværk og gør det til tiden, man får en god rådgivning, og en fornuftigt pris.

Negative anmeldelser har Sydfynsk Håndværk A/S en enkelt af dog på 3 ud af 5 stjerner, hvor kunden var en smule utilfreds med håndværket. Dog nævner brugeren at Sydfynsk Håndværk A/S har lavet noget pænere arbejde før hen.

3. Gulvhåndværk.dk

Gulvhåndværk er et tømrerfirma som ligger gulve, de blev grundlagt i 2020. Det relative nye firma ligger nr.3 på trustpilot, med en score på 4,7/5 stjerner, 92 af brugerne har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser Gulvhåndværk har utrolige positive anmeldelser, de har nemlig ikke en negativ anmeldelse, de lavest vurderet anmeldelser ligger på 4 ud af 5 stjerner. Folk stor roser især deres service og kommunikation, derudover, deres showroom, gode priser, flotte varer og tømrerarbejde. 

Negative anmeldelser kan Gulvhåndværk kalde sig fri for. Deres laveste vurderet anmeldelse er på 4 ud af 5 stjerner. Her roser brugerne stadig Gulvhåndværk, med at de tilfredse med deres tømrerarbejde i forhold til den aftalte pris.

4. Jydsk Tagteknik A/S

Jydsk Tagteknik A/S er et tømrerfirma som ligger tag, de blev grundlagt i 1965. På trustpilot ligger de nr.4, hvor de har en score på 4,6/5 stjerner, hvor 75% af brugerne har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser har de generelt flest af hos Jydsk Tagteknik A/S. Har kommer brugerne ind på deres gode rådgivning, meget tilfredsstillende udførelse af deres tømrerarbejde, en god isolering af taget og deres gode energitjek. 

Negative anmeldelser 5% af deres anmeldelser er på 1 ud af 5 stjerner, så Jydsk Tagteknik A/S fået et par negative anmeldelser. Her fremgår brugerne, et forsinket arbejde, dårlig service, mangel på respekt overfor deres kunder med tids annullering, og mangel på kommunikation med deres kunder.  

5. KASA Gruppen A/S

KASA Gruppen A/S er alt-muligt firma indenfor deres branche, de blev grundlagt i 2006. På Trustpilot har de en score på 4,6/5 stjerner, hvor 82% af har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser er klart flertallet af anmeldelserne hos KASA Gruppen A/S. Brugerne som har bedømt KASA Gruppen A/S med topkarakter, nævner ofte deres professionelle service med alt slags tømrerarbejde, de laver et godt og flot stykke arbejde til tidsplanen, og de rydder godt op efter sig efter hver arbejdsdag.

Negative anmeldelser har de en del af på 1 stjerne, som udgør 8% af de samlede anmeldelser. Flere brugere skriver at de har problemer med de er forsinket og ikke fuldføre deres arbejde til tiden, kunderne bliver ikke taget seriøse, og de er upålidelige.

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

Trustpilot kan alle bruge, det er både gratis og ucensureret, dog skal det være reelt og troværdigt. Den måde de tilbageholder snyd og overtrædelser af deres rettigheder er via deres scanningsoftware, som løser de problemer for dem. Derudover kan du ikke indberette dine anmeldelser hverken som bruger eller virksomhed før de er gået igennem deres content integrity-team. Dette giver brugerne en tryg og troværdig tilgang til anmeldelserne så du nemt kan stole på Trustpilot.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *