fbpx

De 5 bedste banker ifølge Trustpilot

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Når du skal finde information om en virksomhed i forhold til brugeranmeldelser er det bedste sted at kigge klar Trustpilot. Trustpilot er en hjemmeside kun for brugeranmeldelser som er reelle og troværdige. De 5 bedste banker ifølge trustpilots anmeldelser er, Ferratum Bank, Vestjysk Bank, Nykredit, Express Bank og Lunar. 

I artiklen kan du læse om de positive og negative anmeldelserne brugerne har givet på de 5 bedste banke ifølge Trustpilot.

1. Ferratum Bank

Ferratum Bank er en del af Multitude.com, og blev grundlagt i 2005 hvor de nu ligger på 1. pladsen på Trustpilot. De har en score på 4,8/5 stjerner, hvor 80% af brugerne har givet topkarakter på 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser er langt de fleste af deres anmeldelser, størstedelen af brugerne giver topkaraktere for de gode opleveleser de har haft med Ferratum Bank. Brugerne kommer især ind på de er hurtige til udbetale lån, og de har smarte måder at indbetale eller udbetale penge på, som man slipper for bankoverførsler med reg/konto nr. De har en rimelig rente på deres lån, så priserne er fornuftige, udover det har de en hurtig og god kundeservice forklarer flere brugere. 

Negative anmeldelser har de klart færrest af som består 5% af deres samlede anmeldelser. Her kommer brugerne ind på deres høje renter, hvor de klager over kun nye kunder får 25% i rente og gamle kunder får ekstremt høje renter. Derudover oplever burgere dårlig kundeservice.

2. Vestjysk Bank

Vestjyske Bank blev grundlagt i 1874, ud fra deres lange eksistens formår de at ligge på 2. pladsen på Trustpilot. De har en score på 4,6/5 stjerner, hvor 79% af brugerne giver topkarakterer med 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser har de generelt flest af, brugerne giver udtryk for de er meget tilfredse ud fra deres anmeldelser. Brugerne nævner ofte at selve personalet er i top, man får en professionel vejledning i hvad man ønsker fx. økonomisk rådgivning, investeringer eller har generelle spørgsmål omkring lån osv. 

Negative anmeldelser har de os nogle af 7% af deres samlede anmeldelser er på 1 ud af 5 stjerner. En bruger nævner det har været svært få nye kort, hver gang det skulle forlænges, brugeren har prøvet ringe ind til banken hvor banken lagde på midt i samtalen. Derudover oplever andre kunder dårlig kundeservice, hvor de ikke får et tilbagesvar fra banken

3. Nykredit

Nykredit blev grundlagt 1985, og ligger nu på 3. pladsen på Trustpilot med en score på 4,5/5 stjerner, hvor 64% af brugerne giver 5/5 stjerner til Nykredit. 

Positive anmeldelser har de flest af, hvor brugerne skriver forskellige ting ud fra deres positive oplevelser med Nykredit.  En bruger nævner at mødet var fantastisk med banken, kunden fik et større indblik på dens økonomi og de fremtidsplaner kunden har med pension mm. Andre bruger oplever det samme med professionelle medarbejdere, hvor de får en god oplevelse ved vejledning, og en god online kundeservice.   

Negative anmeldelser har Nykredit desværre en del af, hvor 24% deres anmeldelser er på 1 ud 5 stjerner. Langt de fleste brugere kommer ind på mangel på kontakt og kommunikation mellem brugeren og Nykredit. Flere oplever lange ventetider på svar via mails og lange køer på deres telefoner, udover kundeservice har brugerne problemer med at få lov til at få et lån eller er renten for høj.

4. Express Bank 

Express bank blev grundlagt i 1987, og indtager 4. pladsen på Trustpilot med en score på 4,3/ 5 stjerner, hvor 67% af brugerne har givet topkaraktere på 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser har de en del af, her kommer brugerne ind på de positive oplevelser de har haft med Express Bank. Mange brugere kommer ind på de får en god kundeservice, og det er hurtigt og nemt at låne penge hos dem da alt foregår digitalt, udover det har de os gode tilbud og priser på deres lån. 

Negative anmeldelser har de en del af på 1 ud af 5 stjerner som udgør 8% af deres samlede anmeldelser. En bruger skriver, at de ikke har styr på deres tilbagebetaling, og de benægter de har modtaget nogle mails fra ham, selvom han mener han har sendt 8 mails afsted. 

Flere brugere oplever de har problemer med at få optaget et lån eller bliver afvist, derudover er kundeservicen dårlig med uprofessionelle ansatte oplyser flere brugere. 

5. Lunar

Lunar er forholdsvis en ny bank som blev grundlagt i 2015, på den korte tid har de formået at tage 5. plads på Trustpilot, hvor de har en score på 4,2/ 5 stjerner, hvor 69% af kunderne giver topkarakter på 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de generelt flest af, hvor brugerne kommer ind på de gode oplevelser der har haft med banken som fungere via en APP. Brugere stor roser appen med at den er nem brugbar, enkelt og nem at benytte og den fungere rigtigt godt. Positive renter er brugerne glade for og nævner det en fantastisk mulighed man kan få det hos Lunar.

Negative anmeldelser har de en del af på den korte tid de har været eksisterende, 13% udgør deres samlede anmeldelser af på 1 ud af 5 stjerner. Brugerne oplever en dårlig kundeservice med rigtigt lange svar dage fra Lunar, hvor brugerne bliver ved med at kontakte dem uden held. En bruger oplever os der sidder flere med samme sag, som gør sagen bliver rodet, og svært at følge med i processen hvor langt de er.

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

Trustpilot har en scanningssoftware som tilbageholder snyd, og overtrædelser af deres retningslinjer. På den måde er alle anmeldelser inde på Trustpilot blevet scannet og tjekkede igennem, så de er reelle og troværdige. At skrive en anmeldelse på Trustpilot er gratis og ucensoreret, derfor kan alle benytte Trustpilot for at skrive en anmeldelse på den pågældende virksomhed.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *