fbpx

De 3 bedst anmeldte malerfirmaer

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

I Forhold til brugeranmeldelser finder du ikke nogle bedre hjemmeside end Trustpilot. Da hjemmesiden udelukkende kun er baseret på brugeranmeldelser og deres oplevelser inden for virksomheden de har anmeldt. Indenfor malerfirmaer hos trustpilot er de 3 bedst vurderet: Crillesen & Sørensen, LuxLak og Homie.

I denne artikel læser du lidt om virksomhederne og om brugernes anmeldelser i forhold til virksomheden.

1. Crillesen & Sørensen

Crillesen & Sørensen blev grundlagt i 2006, de tilbyder forskellige servicer såsom spartel, filt og mal. De ligger lige nu på 1. pladsen på Trustpilot, med en score på 4,8/5 stjerner, hvor 89%. 

Positive anmeldelser har de langt flest af, og brugerne giver topkarakter for de gode oplevelser de har haft med Crillesen & Sørensen. Generelt skriver brugerne, at de er yderst professionelle med deres malerarbejde, de er grundige og deres resultater er meget tilfredsstillende, kommunikationen er i top og priserne er gode. 

Negative anmeldelser har de meget få af, deres laveste anmeldelse er på 2 ud af 5 stjerner. En bruger er delvist tilfreds med deres arbejde, på nogle områder gjorde Crillesen & Sørensen et fint stykke arbejde, andre steder var det ikke godt nok, andre kunder har os oplevet et utilfredsstillende arbejde.

2. LuxLak

LuxLak blev grundlagt i 2011, og indtager 2. pladsen på Trustpilot med score på 4,7/5 stjerner, hvor 79% af brugerne giver 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de generelt flest af, og brugerne har oftest en god oplevelse med LuxLak. En bruger har benyttet LuxLak op til flere gange, og de levere gang på gang et fint resultat. Andre bruger nævner de er laver et virkelig godt stykke arbejde, og er yderst tilfreds både med service og resultatet. 

Negative anmeldelser har de relativt få af som udgør 3% af deres anmeldelser, som bygger på forskellige dårlige oplevelser hos brugerne. En del brugere klager over deres lakering er for tynd, deres maling løber ned af deres møbler efter resultatet, for høje priser og forkert farve maling benyttet. 

3. Homie

Homie er et meget nyt firma som blev grundlagt i 2020, de har formået på den korte tid at tage 3. pladsen på Trustpilot. De har en score på 4,8/5 stjerner, hvor hele 100% af brugerne har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser har de kun af, brugerne har kun givet topkarakter, dog har de relativt få anmeldelser på 47. Brugerne er meget begejstret over tilbagebetaling af deres depositum, som de oftest får hele summen tilbagebetalt, derudover er de meget tilfredse med deres kundeservice, de meget professionelle medarbejder og priserne de tilbyder deres kunder.

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

Trustpilot fungere ud fra troværdige anmeldelser. Den måde Trustpilot får troværdige anmeldelser ind er via deres scanningsoftware som passer på snyd og overtrædelser af deres retningslinjer. Alle kan skrive en ucensureret anmeldelse som derefter ville gå igennem deres scanningssoftware som vurdere om anmeldelsen er troværdig eller ej. Når brugerne har fået deres anmeldelse ind på Trustpilot, kan de ikke indberette dem før de er gået igennem deres content integrity-team, det samme gælder for virksomheden. Derfor er Trustpilot meget troværdige og du kan regne med det reelle anmeldelser der ligger på deres hjemmeside. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *