fbpx

Brikk – en kombination mellem en traditionel og digital ejendomsmægler

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email


Den tiltagende digitalisering i Danmark har betydet, at danskere i højere grad forventer at kunne foretage alt fra indkøb, til banklån, online. Udviklingen kan ses indenfor alle brancher, og flere virksomheder har været nødt til at omlægge gamle strukturer og arbejdsgange for at kunne følge med forventningerne til digitale muligheder. Ejendomsmæglerbranchen er ingen undtagelse, og flere nye mæglere har derfor valgt at digitalisere bolighandlen fuldstændig. Læs med her, og få mere at vide om såkaldte digitale ejendomsmæglere.

Hvad er en digital ejendomsmægler?
En digital ejendomsmægler er, som navnet antyder, en mægler der tilbyder en fuldkommen digitaliseret bolighandel. Det vil sige at alle dele af processen, fra rådgivning til forhandling, foretages gennem telefon, mail eller chat. Digitale mæglere er dog, ligesom traditionelle mæglere, underlagt nogle bestemt lovgivninger, der garanterer at de handler under samme principper. Som kunde er du derfor sikret at dine interesser varetages på præcis samme måde, når du vælger en digital mægler.

Brikk bryder normen ved f.ek.s. at gøre det muligt at book vurdering online, uden at du behøver at snakke i telefon med en ejendomsmægler eller sælger først. Brikk er også en af de få ejendomsmæglere som har et affiliate program. Hos Brikk tror vi på at teknologien kan bruges på en god måde i denne branche, men samtidig holder vi fast i de traditionelle værdiger.

Udover at tilbyde en digitaliseret bolighandel, er det værd at lægge mærke til, at mange digitale ejendomsmæglere har et markant lavere salær, end traditionelle mæglere. Dette skyldes primært, at traditionelle mæglerkæder har store omkostninger forbundet med deres fysiske kontorer, som digitale mæglere ikke har. Digitale ejendomsmæglere har fjernet disse udgifter, og behandler i stedet bolighandlens forskellige processer via online kanaler. På denne måde kan du spare rigtig mange penge, ved at benytte en digital ejendomsmægler, når du skal sælge eller købe en bolig.

Er der stadig den samme tryghed?
Det er ingen hemmelighed, at ejendomsmæglerbranchen er en gammel, og traditionspræget erhvervsgren. Traditionelle kæder har en blåstempling på baggrund af deres fysiske butikker og velkendte forretningsmodeller, hvilket kan gøre overgangen til en digital ejendomsmægler både svær, og utryg. Her er det dog vigtigt at pointere igen, at digitale mæglere er underlagt de præcis samme reglementer som traditionelle mæglere, og dermed er juridisk og lovmæssigt ansvarlig for din bolighandel.

Hos en digital ejendomsmægler er du også tilknyttet en fast mægler, der vil rådgive dig vedrørende alle dele af salg- eller købsforløbet. Du vil altså stadig have mulighed for at konsultere din mægler, hvis der opstår spørgsmål eller bekymringer undervejs i forløbet. En anden interessant pointe er i forhold til forskellen på ejendomsmæglersalær som kan ses hos en digital, og en traditionel mægler. Som tidligere beskrevet, kræver digitale ejendomsmæglere ofte et markant lavere salær end traditionelle mæglere, da de ikke har de samme udgifter til fysiske butikker, eller transport. Hos en traditionel ejendomsmægler betaler du dermed ikke bare for at mægleren varetager dine interesser, men også for at virksomheden kan udvide.

Brikk som kombination af en traditionel og digital mægler
Brikk er en ejendomsmæglervirksomhed, der er skabt ud fra behovet for mere moderne processer og strukturer indenfor bolighandel. Når du vælger Brikk som mægler får du derfor mulighed for at benytte dit helt eget kontrolcenter, Brikk Hub, hvori du kan følge med i alle dele af salg- eller købsprocessen. Som sælger kan du bl.a. se hvor mange mennesker der er interesseret i din bolig, og kommunikere med potentielle købere via vores chat-system. På denne måde oplever du altid fuld gennemsigtighed.

Hos Brikk ved vi dog, at tryghed er en af de vigtigste aspekter når du skal købe eller sælge en bolig. Derfor får du en lokal ejendomsmægler tilknyttet i din bolighandel, som tilbyder professionel og kompetent rådgivning gennem hele forløbet. Din mægler vil tage ud til dit hjem for at foretage en kvalificeret vurdering af din bolig, og vil også have mulighed for at fremvise boligen senere hen. Vi tilbyder dermed den samme personlige service som du kender fra traditionelle mæglere, og kombinere dette med behovet for mere optimale, digitale løsninger. Brikk indeholder dermed de bedste elementer fra traditionelle og digitale mæglere.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *