fbpx

Bolig Til Bolig Sammenligning – Se hvorfor du skal vælge Brikk

Del denne artikel
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Flere og flere nye mæglervirksomheder er gennem de seneste år begyndt at nytænke måden hvorpå danskerne kan sælge deres boliger. Men hvordan adskiller disse virksomheder sig fra hinanden, og hvor får du den højeste service til den bedste pris?

Bolig til Boligen vs Brikk – Hvad er forskellen 

Brikk er ikke den eneste ejendomsmægler som er begyndt at nytænke måden hvorpå at danskerne kan sælge deres boliger. Flere og flere danskere er også begyndt at få øjnene op for de nye metoder, og de fordele der kommer med dem. Det betyder dog også at der kommer flere og flere udbydere som på flere punkter kan minde meget om hinanden. Af den grund kan det dog også være svært at finde ud af hvor du får den bedste service til en fair pris. 

En af de andre virksomheder som også er startet på at hjælpe danskerne i deres boligsalg på en innovativ og moderne tilgang er virksomheden Bolig til Boligen. Selv om der ved første øjekast er flere ligheder mellem Brikk og Bolig til Bolig, er der alligevel en række forskelle.

Undgå de uventede regninger med Brikk som ejendomsmægler

En ejendomsmæglers priser kan variere meget fra sted til sted, og kæde til kæde. Noget af det man særligt skal holde øje med er om priserne inkluderer alle de ting der er nødvendige i en bolighandel, eller om der kommer ekstra udgifter ud over standardparkerne. 

Hvis vi sammenligner priserne kan vi se at Brikk er billigere end Bolig til Boligen. Brikk har 2 parker til henholdsvis 12.500kr og 24.500kr, mens at Bolig til Bolig kun har en enkelt pakke til 29.995. Brikks pakker indeholder begge sagsbehandling, salgopstillinger, fotografering, annoncering og ikke mindst købsaftalen. Dette er dog ikke tilfældet for Bolig til Boligen. Her kommer udgifter som billeder til salgsopstilling, annoncering af boligen, til salg skilt, og ikke mindst købsaftalen oven i standardpakken til 29.995kr. Du kan derfor ikke vide dig sikker på hvor meget du rent faktisk ender med at betale hvis du vælger at sælge din bolig gennem Bolig til Bolig, da der er flere gebyrer der kommer oven i. Af den grund risikerer du at stå med en ekstraregning i forhold til hvad du oprindeligt har troet at du skulle af med.

Brikk Vs Boligen til Bolig

Bolig til Bolig og Brikk: Kundeservice

Inden man vælger en ejendomsmægler kan det også være en god ide at sætte sig godt ind i de tidligere anmeldelser der findes på mægleren. Disse anmeldelser giver et godt indblik i hvor god mæglerne er til at lave op til de ting de lover, og om de er troværdige i deres ord. Det er nemt at love en masse, men også at gøre alt det man lover kan for nogle mæglere desværre vise sig at være en større udfordring. 

Et af de steder man kan kigge, når man leder efter anmeldelser er Trustpilot. Her kan man se at Bolig til Boligen har en score på 3,7 stjerner ud af 5. Modsat har Brikk en score på 4,7. Brikk ligger altså en del over Bolig til Bolig. En anden side hvor man også kan sammenligne de 2 virksomheder er Boligsiden. Her er Bolig til Boligen anmeldt til 8,56/10 mens Brikk scorer 9,38/10. Brikk ligger altså ligeledes højere her. Et sidste sted man også kan sammenligne er Google. Her har Brikk en score på 4,5 stjerner, mens Bolig til Boligen ligger på 4,0 stjerner. Brikk Ejendomsmægleren har altså en højere score på alle tre platforme. 

Bolig til Boligen eller Brikk?

Kigger vi på det hele samlet taler resultaterne for sig selv. Brikk har generelt en højere tilfredshed blandt deres kunder end Bolig til Boligen har. Ligeledes er Brikk også billigere, og har ingen skjulte gebyrer, modsat Bolig til Boligen som tager ekstra betaling for centrale dele af en bolighandel. Ydermere er Brikk også en landsdækkende virksomhed med lokale mæglere i hele Danmark, mens Bolig til Boligen udelukkende opererer på Fyn. Ud fra disse resultater giver det altså ikke nogen mening at vælge Bolig til Boligen frem for Brikk Ejendomsmægleren. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *