fbpx

Billig ejendomsmægler – sådan gør Brikk det for 12.500 Kr.

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Det kan være svært at vælge en ejendomsmægler når du står overfor at skulle enten sælge eller købe en bolig. Selvom de større, traditionelle ejendomsmæglerkæder kan virke som den mest trygge beslutning, tager disse mæglere op til 85.000 kr.+ i salær, for at hjælpe dig med din bolighandel. Derfor kan det være en god idé at overveje grundigt, hvilken ejendomsmægler du gerne vil benytte. Her hos Brikk tilbyder vi A-Z service, lokale mæglere og fuld gennemsigtighed, til kun 12.500 kr. Det vil sige at du får den præcis samme tjeneste som du kender fra de traditionelle mæglere, til en markant lavere pris. Læs dette blogindlæg, og find ud af hvordan vi kan gøre alt dette for blot 12.500 kr.

Gør op med de traditionelle strukturer

I gamle dage, inden portaler såsom Boliga og Boligsiden, startede bolighandlen som oftest i de fysiske ejendomsmæglerbutikker. Det var her folk kunne gå hen, hvis de ville sælge eller købe en bolig i det lokalområde, hvor butikken lå. Dette er dog ikke længere tilfældet. I dag starter cirka 98% af alle bolighandler online, bl.a. gennem de førnævnte boligportaler. Det vil sige, at de fysiske mæglerbutikker ikke længere benyttes på samme måde, og at de, i mange tilfælde, er stort set tomme. På trods af dette vælger mange større ejendomsmæglerkæder at fortsætte med at udvide, og åbne butikker rundt omkring i landet. Omkostningerne forbundet med at åbne disse butikker, og efterfølgende at drive dem, er en af grundene til at du som kunde betaler et meget højt salær hos de traditionelle mæglerkæder.

Her hos Brikk mener vi, at dette er et problem. Derfor har vi valgt at skabe en ejendomsmæglervirksomhed der gør op med disse traditionelle strukturer, og giver magten tilbage til kunden. Det betyder, i praksis, at du som kunde ikke skal betale for vores kontorer, eller vækst. Du skal udelukkende betale for det som det reelt koster, at sælge eller købe en bolig. Samtidig er du garanteret den præcis samme service fra en lokal og professionel mægler, som hos en af de traditionelle kæder. 

Digitale eksperter

Som tidligere beskrevet, starter stort set alle bolighandler i dag online. Derfor er det også vigtigere end nogensinde at ejendomsmæglere er gode til digital markedsføring, så du har de bedste forudsætninger for at få din bolig solgt. Det er dog ikke alle mæglerkæder der tilbyder digital markedsføring i dit boligsalg, og dem som gør tager oftest flere tusinde kroner for tjenesten, da de ansætter eksterne virksomheder til at stå for det. Det kan dermed ende med at koste dig mange penge at få din bolig markedsført på online kanaler, hos disse ejendomsmæglere.

Hos Brikk er vi digitale eksperter, og gør alt selv. På denne måde har vi bl.a. mulighed for at tilbyde vores kunder skræddersyede markedsføringskampagner på sociale medier, som en del af basis-prisen. Vores fokus på digital markedsføring er også en af grundene til, at vi er blevet kåret som Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler

Service af høj kvalitet

Selvom vores ejendomsmæglersalær er langt lavere end hos traditionelle kæder, er vores service stadig af høj kvalitet. Vores professionelle mæglere har mange års erfaring fra branchen, og kan dermed rådgive dig på bedst mulig vis når du skal til at sælge eller købe en bolig. Derudover har du altid mulighed for at få en lokal mægler tilknyttet, så du er sikker på at modtage rådgivning der er baseret på kendskab omkring det område hvor din bolighandel finder sted. 

Fast lav pris

Hos Brikk tilbyder vi to forskellige pakker når det gælder boligsalg. I den første pakke, til 24.500 kr., fremviser vi boligen for dig. I den anden pakke, til blot 12.500 kr., fremviser du selv din bolig. Uanset om du vælger en selvfremvisning af din bolig er du garanteret professionel rådgivning fra en erfaren og lokal mægler. Ved at vælge Brikk fremfor en traditionel mægler er du derfor sikker på at spare en masse penge, og at tjene flest mulige penge når din bolig skal sælges. Dette mener vi er den ideelle måde at sælge sin bolig på. 

Kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores tjenester, eller måske benytte os som mægler i din bolighandel, er du mere end velkommen til at kontakte os for en gratis konsultation. Konsultationen er selvfølgelig fuldkommen uforpligtende, og giver dig mulighed for at finde ud af om vi er den rigtige mægler for dig.

Oftest stillede spørgsmål

Hvilken ejendomsmægler er billigst?

Der er stor forskel på hvor meget de forskellige ejendomsmæglervirksomheder tager i salær. De store, traditionelle mæglerkæder tager omkring 85.000 kr. for at hjælpe dig med din bolighandel. Det skyldes bl.a. at salæret fastslås på baggrund af den pris du ultimativt køber/sælger en bolig for, og at du samtidig betaler for at kæderne kan udvide og drive forretning rundt omkring i landet. Hos Brikk mener vi at dette er en uhensigtsmæssig måde at drive forretning på, og derfor har vi valgt at sætte et fast, lavt salær på 12.500 kr. Vi tilbyder selvfølgelig stadig A-Z service og fuld gennemsigtighed i alle dele af din bolighandel.

Hvordan kan Brikk kun koste 12.500 kr.?

Hos Brikk forsøger vi at puste nyt liv i en ejendomsmæglerbranche der ikke har ændret sig i meget lang tid. Derfor har vi skåret en række af de større omkostninger fra, som f.eks. dyre kontorer og butikker, så vi kan tilbyde vores kunder den samme service som de kender fra de traditionelle mæglere, til en langt lavere pris. Derudover er vi eksperter i digital markedsføring, og klarer alt selv. Det betyder at vi kan tilbyde skræddersyede markedsføringskampagner til boligsælgere som en del af vores grundpris på 12.500 kr.

Hvilke services er inkluderet i Brikks pris?

Med Brikk som ejendomsmægler er du garanteret de præcis samme services som hos traditionelle mæglere - og mere til. Vi tilbyder rådgivning fra lokale og erfarne mæglere, skræddersyede markedsføringskampagner, fuld gennemsigtighed og et fast lavt salær, så du ikke får nogle uforudsete omkostninger.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

2 kommentarer

 1. Jen Bjarni Kofoed larsen siger:

  Jeg har en land ejendom som jeg gerne vil sælge
  Tyttebærvej 3 Langebæk 4772 Vordingborg
  Stue hus 158 m2 plus udhuse grund 46.479 m2
  God beliggenhed
  Off. Vurdering 1.500.000 til salg kr 1.300.00
  Jeg har foto m.m.
  Mvh. Jan

  1. Andreas siger:

   Hej Jan, du vil modtage en email fra vores ejendomsmægler Anne Grethe Hemmingsen snarest!

   God mandag
   Andreas

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *