fbpx

Få billig berigtigelse af skøde ved salg/køb af bolig hos Brikk

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Når købsaftalen er i hus, skal der laves et skøde, før bolighandlen er afsluttet. Berigtigelse af skøde betyder ganske enkelt, at du får din advokat/ejendomsmægler til at godkende og tinglyse skødet. Skødet indeholder basale oplysninger om bolighandlen, herunder navn på sælger og køber, ejendommens adresse, købesum og pantehæftelser, servitutter, offentlige ejendomsvurdering, og dato for købers overtagelse af ejendommen. Skødet er alt i alt dokumentation for, at man er den retmæssige ejer af den pågældende ejendom.

Prisen hos EDC 

Hos EDC tilbyder de også køberrådgivning. Prisen afhænger af de ydelser man tager i brug, og ligger typisk mellem 8.000-12.000 kr. Køberrådgivningens ydelser omfatter: lånemuligheder, fund af bolig, gennemgang af købsaftale, gennemgang og drøftelse af tilstandsrapport samt energimærke, gennemgang af servitutter, forhandling med sælger, udarbejdelse af skøde, refusionsopgørelse og sælgerpantebreve. Prisen på EDCs køberrådgivning er ikke fast, og kan som regel være dyrere end den forventede pris. 

Prisen hos Paulun bolig

Hos Paulun fungerer det sådan, at prisen på køberrådgivning afhænger af boligtypen. Køberrådgivningens standardforløb omfatter: hjælp til at finde bolig, forhandlinger, gennemgang af købsaftale samt andre dokumenter, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse til ejendomsmægler, varetagelse af dialogen med banken, ejendomsmægler og evt. andre parter, varetagelse af skøde og refusionsopgørelse, dobbelttjek forinden nøgleoverdragelse, og frigivelse af købesum. Den billigste køberrådgiver som de tilbyder ligger til 7.500 kr., og rådgivningen omhandler almindelige brugte boliger. Den dyreste de tilbyder koster 15.500 kr. og rådgivningen omhandler selvsalg. Udarbejdelse af købsaftalen, samt skøde og refusionsopgørelse er det, som er inkluderet i prisen. Hvis man kun skal have udarbejdet købsaftalen, koster det 12.500 kr. 

Prisen hos Brikk

Hos Brikk tilbyder de 2 pakker, henholdsvis til 7.495 kr. og 7.495 kr. +15% af besparelse efter prisforhandling. Disse køberrådgivnings pakker dækker over: samtale før købsaftalen underskrives, samtale inden man byder på ejendom, gennemgang af handlens dokumenter, gennemgang af købsaftalen samt salgsopstilling, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, godkendelse af handlen, udarbejdelse af skøde, tinglysning af skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelse, og afslutning af handlen. Det eneste der differentierer de to pakker er, at prisforhandling på bolig indgår i den ene af pakkerne. 

Hvem er så den billigste?

Alt i alt kan det konkluderes at Brikk tilbyder den billigste berigtigelse af skøde, samt de andre ydelser som køberrådgivningen dækker over. Så hvis du står med ideen om boligkøb, kan det være en god ide at få en køberrådgiver til at tage hånd om alt det praktiske for at sikre en så tryg og behagelig oplevelse som muligt. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *