fbpx

Top 3 bedst anmeldte VVS firmaer

Del denne artikel
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Trustpilot er et godt sted at finde information om en virksomhed, da siden udelukkende består af brugeranmeldelser, hvilket giver et ærligt og troværdigt billede af brugernes oplevelser. Ifølge anmeldelserne på Trustpilot er de 3 bedst vurderede Jysk VVS & Byg ApS ,Fuglsang VVS A/S og BRIKOTECH VVS ApS.

I denne artikel kan du læse om de gode og dårlige ting, som kunderne har oplevet og få et samlet overblik over de 3 VVS firmaer.


Jysk VVS & Byg

Jysk VVS & Byg ApS har sammenlagt 30 års erfaring indenfor VVS, og de ligger nu på 1. pladsen på Trustpilot med en score på 4,8/5 stjerner, hvor 91% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de langt flest af, brugerne giver topkarakter for de gode oplevelser hos Jysk VVS & Byg ApS. Generelt er kunderne super tilfredse med deres service, kunderne nævner ofte de er super hurtige og effektive til deres arbejde, de finder nemt fejlene og fixer dem, udover overholder de den aftale pris, som er absolut er i orden.

Negative anmeldelser består 4% af deres anmeldelser af, hvor 3% af dem ligger på 1 ud af 5 stjerner. I anmeldelserne bliver der bl.a nævnt at pris og kvalitet ikke stemmer overens, og de tager timeløn for at genoprette fejl de selv har lavet.


Fuglsang VVS A/S

Fuglsang VVS A/S blev grundlagt i 2003, hvor de nu ligger nr. 2 på Trustpilot. De har en score på 4,7/5 stjerner, hvor 85% af brugerne har givet topkarakter på 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de generelt flest af, ud fra de oplevelser brugerne har haft.

Deres kunder giver stor ros til medarbejderne for deres professionelle og veludførte arbejde. Kunderne nævner os deres kundeservice er i top, med god og hurtig tilbagemelding på svar, derudover har de fornuftige priser i forhold til aftalerne med kunderne.

Negative anmeldelser består de færreste af deres anmeldelser som udgør 5% af deres samlede anmeldelser, som bygger på en nogle forskellige oplevelser fra brugerne. Generelt de fleste af de dårlige anmeldelser kommer kunderne ind på prisen, hvor nogle kunderne har oplevet at prisen blev højere end aftalt med at Fuglsang VVS A/S sender overfakturering af timer efter resultatet er færdigt. Derudover har nogle kunderne oplevet mangelfuld på leverance og en dårlig service.


BRIKOTECH VVS ApS

BRIKOTECH VVS ApS blev grundlagt i 2011, de ligger nu nr.3 på Trustpilot som VVS’er. De har en score på 4,7/5 stjerner, hvor 94% af brugerne har givet topkarakter på 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de næsten kun af, dog har de kun 71 anmeldelser. Ligesom hos Jysk VVS & Byg ApS og Fuglsang VVS A/S har brugerne oplevet en god service, med professionelle og serviceminded medarbejder, derudover god kundeservice og kvalitet til en fornuftigt pris.

Negative anmeldelser har de to af begge på 1 ud af 5 stjerner som svarer til 3% ud af deres samlede anmeldelser. Her nævner brugerne der var mangel på kommunikation, de brugte mere tid på deres opgave end planlagt, og manglede svar på forespørgsler fra firmaet

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

Troværdige anmeldelser er fundamentet på Trustpilot, og derfor har de forskellige tiltag, for at sikre at anmeldelserne afspejler reelle oplevelser. For det første kan alle skrive en anmeldelse, som altid er ucensureret. Derudover samarbejder Trustpilot med stærke partnere om en klar åben- og troværdighed. For at undgå falske anmeldelser, bruger de et scanningssoftware, som altid er på vagt over for snyd og overtrædelse af deres retningslinjer. Forbrugere og virksomheder kan også indberette og rapportere anmeldelser, som vil blive undersøgt af deres content integrity-team. Du kan altså roligt stole på, at anmeldelserne på Trustpilot er ægte og reelle.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *