fbpx

Købstædernes Forsikring Anmeldelse

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Købstædernes Forsikring blev stiftet i 1761, i håb om at skabe et friere og mere ubekymret liv for danskerne. Købstædernes Forsikring er et kundeejet, dansk forsikringsselskab. Virksomhedens opgave er at tilbyde kunder forsikringsprodukter og ydelser, der giver dem social og økonomisk tryghed, uanset om det er til børnefamilien eller virksomheden.

Ambitioner og fokuspunkter

Købstædernes Forsikring støtter op om ambitionen om at begrænse klimaforandringerne. Dette gør de ved at reducere deres energiforbrug på deres kontorer i København, Næstved, Odense, Århus og Ålborg. Derudover lancerede de et projekt i 2020 med fokus på, at forbedre den digitale kommunikation med kunderne, hvilket bidrager til at formindske papirforbruget. 

Selskabet sætter også stort fokus på deres kundetilfredshed. Dette gør de bl.a. ved løbende at besvare anmeldelser fra kunderne på Trustpilot, for at danne sig et billede over årsagen til anmeldelsens rating. Generelt set har Købstædernes Forsikring gode anmeldelser, med 80% af dem værende 5 stjerner.

Hvad tilbyder de?

De tilbyder et bredt udvalg af forsikringsprodukter til både privat og erhverv, og gør det nemt for brugeren at beregne prisen på det valgte produkt, ved at indtaste nogle nødvendige oplysninger i deres beregner. Derudover kommer selskabet også med løbende forslag til hvordan man kan forebygge ulykker som f.eks. trafikuheld, indbrud, identitetstyveri, og hvad man nu ellers kunne forestille sig. Yderligere gør selskabet det også nemt for kunden at få overblik over sine forsikringer, ved at kunne logge på Mit KF. 

Samarbejde med Jyske Bank

I 2021 indgik Jyske Bank og Købstædernes Forsikring et strategisk samarbejde, om at tilbyde et bredt sortiment af forsikringer til både privat- og erhvervskunder i det næststørste danske pengeinstitut. Disse 2 virksomheder forventer at blive blandt de 10 største aktører i Danmark. Samarbejdet kommer til at accelerere udviklingen af nye forsikringsløsninger og ydelser, til gavn for kunderne. Dette vil både øge udbuddet samt efterspørgslen af disse produkter.

Købstædernes Forsikring årsregnskab

Årsregnskabet for 2021 viser en solid bruttopræmie vækst, og en stærk egenkapital, som gør at Købstædernes Forsikring kan sætte en ny strategiperiode i gang, med ambitionen om at vokse yderligere. Det er nu syvende år i træk, hvor selskabet er vokset organisk, ved at tiltrække flere kunder. Alt i alt ser det meget godt ud for Købstædernes Forsikring, og med det nye samarbejde med Jyske Bank, vil det fremadrettet komme til at gå dem godt. 

Forsikringstjek

Forsikringstjek er også noget som selskabet tilbyder deres kunder. Det foregår ikke lige så ofte som et tandlægetjek, men det er en god ide at få det hvis der sker nogle store ændringer i ens liv, f.eks. hvis man bliver gift, køber bolig, skifter job eller får børn. Rådgiverne sidder klar til at svare på ethvert spørgsmål som kunderne måtte have, og vil også tilbyde andre forsikringsprodukter hvis de føler det er nødvendigt. 

Konklusion

Købstædernes Forsikring er et selskab som oplever konstant vækst og forøget tilgang af kunder. Selskabet har en høj rating på Trustpilot, og fokuserer også meget på deres kundetilfredshed. De udbyder mange forsikringsprodukter til fornuftige priser, så man kan dækkes fra top til tå, hvis man føler det er nødvendigt. Alt i alt kan det konkluderes at Købstædernes Forsikring er et godt valg, hvis man ønsker at blive forsikret.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *