fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDBYDENDE OG NEM ANDELSBOLIG I HJERTING

Del bolig

En række fine andelsboliger ligger trygt og roligt på Pinassen som halve dobbelthuse, hvor vi nu har fornøjelsen af at udbyde nr. 32. Enderækkehuset fremstår både lyst og lige til at gå til, og planløsningen er genial for singler og par i alle aldre, der ønsker at bo i et attraktivt kvarter af Hjerting lige nord for Esbjerg.

Husene er opført i 2003 med murstensfacader og hvide vinduesrammer, mens velplejede forhaver fungerer som skel mellem husene og den rolige vej, hvor også en lille nordvendt terrasse hører til. Flisegangen leder rundt om huset og afslører den fine baghave, der indrammes af hæk og primært er udlagt til terrasseareal mod heldagssol, mens enkle blomsterbede tegner sig med idyl som fortegn. Her kan man sidde i ro og mag og nyde somrene ganske uforstyrrede, og man kan glæde sig over, at der ikke er den store mængde vedligehold forbundet med adressen.

Også indvendigt er det et nemt hus, vi har med at gøre. Det er i alt på 95 kvadratmeter fordelt over en klassisk etplansløsning, hvor der findes køkken og stue i åben forbindelse, to værelser, badeværelse, disponibelt rum til opbevaring og med bryggersfaciliteter samt et par gangarealer, der binder rummene sammen. Fra start til slut er det en lys indretning, der tager hånd om tilværelsen, og det bliver kun fremhævet af de store vinduespartier mod nord, syd og øst, som inviterer solen helt indenfor. Det er samtidig dejligt at have så lækker sammenhæng mellem rummene, hvor særligt spisekøkkenet og stuen indrammer hverdagens funktioner. Her er tilmed rigtig gode opbevaringsmuligheder og alle de nødvendige hårde hvidevarer, og hvor begge værelser er rummelige og har skabsplads, er der på badeværelset et praktisk, separat bruseafsnit.

Pinassen er beliggende i Esbjerg V, nærmere betegnet i Hjerting, den kystnære, stemningsfulde by, der har alt, man har behov for. Mest markant er den smukke sandstrand langs Ho Bugt, der kan nås på en kort gåtur, men også byens indkøbsmuligheder, caféer og idrætsfaciliteter er nær ved. Esbjerg V er desuden fyldt med flotte skovarealer og naturoplevelser, og er man i humør til byliv og kultur, er der bare 10 km til selve Esbjerg C.

Velkommen til!


Pinassen 32, 6710 Esbjerg V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
95
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2003
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus