fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE 3V’ER MED DEJLIG ALTAN OG FRI UDSIGT

Del bolig

Det kan være alt fra singlen til den lille børnefamilie eller parret i alle aldre, der nu sætter punktum for boligjagten med denne lækre treværelses lejlighed i Høje Taastrup! Lejligheden er til alle jer, der drømmer om et moderne hjem med minimal vedligeholdelse, for I overtager en stilren bolig i et pænt byggeri fra 2005.

Både S-toget og regionaltogene kan lede jer på vej mod adressen, for I kommer til at bo i gåafstand fra Høje Taastrup St., og det betyder også, at I har nem adgang til såvel indkøbsmuligheder som fitness, uddannelsesinstitutioner og shopping i City2 - her mangler I intet.

Hjemme på Niebuhr Gade bliver I budt velkommen af ejendommen opført i lyse mursten, der brydes af de mange store vinduespartier, og bygningen har selskab af parkeringspladser samt et skønt uderum med legeplads, boldbaner og grønne omgivelser. Herfra skal I sætte kurs mod første sal, hvor jeres lejlighed placerer sig dejligt ugeneret og ikke mindst med fri udsigt over de åbne områder, der folder sig ud i forlængelse af ejendommen. I har altså ingen genboer, og I vil opleve, hvordan dagslyset får lov at strømme uforstyrret indenfor i hjemmet, hvilket skaber en dejlig rumfornemmelse.

Den treværelses lejlighed byder på 92 kvadratmeter med en god planløsning, som tager sit udgangspunkt i entréen, og herfra går turen videre til blandt andet to værelser og et tidløst badeværelse med vaskefaciliteter. De resterende kvadratmeter er dedikeret til hjemmets store leverum, hvor køkken og stue smelter sammen og giver jer et naturligt samlingspunkt. Køkkenet præsenterer sig med hvide skabsfronter og rene linjer, og hvorend I befinder jer, kan I nyde udsigten over nærområdet - også når I står med madlavningen!

Udsigten følger med jer udenfor, når I bevæger jer videre til sidste stop på rundturen: den nordvendte altan. Her får I et privat uderum med perfekte betingelser for sommerdagene, der kan flyve afsted i aftensolen.

Velkommen hjem!
Niebuhr Gade 29, 1. tv., 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
92
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2005
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus