fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT

Del bolig

  I Skibby har I nu mulighed for at flytte ind i et hyggeligt enderækkehus, der ligger let tilbagetrukket fra en lukket og familievenlig vej. Ejendommen er fra 2007 og har en god planløsning med blandt andet tre fine værelser på første sal og en stor stue i stueetagen, hvor familien kan slappe af sammen efter endt arbejdsdag. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, som er opført med hvide elementer i et moderne design, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så nem som muligt. Der er god plads til både sofaarrangementet og spiseafdelingen på det flotte parketgulv i stuen, og gennem et sæt dobbeltdøre er der direkte udgang til en vestvendt terrasse med aftensol. Etagen byder også på et gæstetoilet, og ellers går trappen op til første sal i entreen - her kan I tilgå tre værelse og et lækkert badeværelse med bruseniche fra reposen. Generelt er boligen kendetegnet ved lyse og velholdte rum, der vil danne de fineste rammer for jeres nye hjem, og det vil være ligetil at flytte ind og etablere jer. Rækkehuset har en dejlig have med græsplæne og terrasse, og I kan opholde jer her ganske ugeneret da området er lukket af med hæk og stakit. Haven vil være nem at vedligeholde, så I kan bruge tiden på terrassen, der kan indrettes med havemøbler og grill - her har I de perfekte omgivelser til en lys sommeraften med god mad og hyggeligt samvær. Foran boligen er der opført et skur, og bygningen er en del af et fredeligt kvarter med parkeringsmulighed ved vejen. I kan få alle hverdagens behov dækket i Skibby, der har både folkeskole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, mens et godt handelsliv også byder sig til med blandt andet bager, optiker og apotek. I har flere valgmuligheder, når det kommer til fritidsaktiviteter med både bibliotek, biograf og idrætshal, så I er havnet i en levende by, der er omgivet af skøn natur. For eksempel kan I besøge et udsigtspunkt ved Selsø Sø, mens det også er muligt at ro i kajak og nyde de flotte naturscenerier ved Møllekrogen. Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at introducere jer til en lys og behagelig bolig.  
Midtbanevej 20, 4050 Skibby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
96
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2007
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus