fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Det tager under ti minutter at cykle fra centrum af Horsens til jeres nye adresse, Juelsvej 16, som ligger et lille stykke syd for bymidten, men på den korte tid er butikker og caféliv skiftet ud med rolige rammer, for dit kommende hjem ligger på et lukket vænge i et hyggeligt kvarter. Adressen giver dig altså det bedste af to verdener, for der er fredeligt i nabolaget, men du har samtidig kort vej til bylivet - og i det daglige er der kun få hundrede meter til nærmeste indkøbsmulighed, så du kommer ikke til at mangle noget.

Det kan være singlen eller parret i alle aldre, der falder for den dejlige andelsbolig hjemme i nr. 16, og dette rækkehus kan være et fantastisk alternativ til lejligheden, for her får du 65 velindrettede kvadratmeter i ét plan, og de har selskab af den skønneste have, der i sommerhalvåret udvider boligen med en masse solrige bonuskvadratmeter.

Du overtager nøglerne til et rødstenshus fra 1985, og når du træder indenfor, kan du straks fornemme, at der er lagt kræfter i den løbende vedligeholdelse, så hjemmet er i pæn stand. Entréen er praktisk indrettet med klinkegulv, og herfra har du blandt andet adgang til et bryggers, et rummeligt flisebadeværelse med brus og dit skønne soveværelse, hvor du fremover vågner op med udsigt til havens grønne omgivelser.

Sidste stop indendørs er opholdsrummet, som binder hjemmet sammen; her får du køkken-alrum og stue i åben forbindelse, så der er fokus på hygge og samvær. Du kan altså stå med middagsforberedelserne i køkkenet og samtidig underholde gæsterne, og når maden sættes på bordet, klarer opvaskemaskinen resten af arbejdet. Her i stuen skal du blot slippe fantasien løs og gøre rummet til dit eget med maling og personlige indretningsidéer.

Fra stuen kan du træde direkte ud til sol og sommer på den lækre træterrasse i baghaven, og uderummet vender mod vest, så aftensolen holder jer med selskab, når der grilles med vennerne. Foruden træterrassen er haven indrettet med en fin græsplæne, som er nem at holde, så der er god tid til at nyde sommervejret.

Velkommen hjem til en skøn tilværelse på Juelsvej 16.


Juelsvej 16, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
65
Grund:
4731
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1985
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus