fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG VILLA MED OVERDÆKKET TERRASSE OG HYGGELIG LUKKET HAVE!

Del bolig

Flot ejendom som skal ses indvendigt - KOM OG KIG.

Her er en ejendom fra 1850, der har gennemgået en renovering fra top til tå, så den i dag er opført med et moderne køkken og to gode badeværelser. Boligen er indrettet med en hyggelig førstesal, hvor stuen er placeret, og her kan familien samles foran brændeovnen til en afslappende stund efter endt arbejdsdag.

Boligen har et stort, moderne køkken med hvide elementer i et stilrent design og en bordplade i massivt sort granit; her kan I sagtens etablere en spiseplads, da det også vil være et naturligt rum for familien at samles i. I stueplan finder I tre værelser af en god størrelse, ligesom der også er etableret et bryggers, en entre samt et badeværelse med både bruseniche og badekar. Fra køkkenet går trappen op til første sal, hvor I bliver mødt af den hyggelige stue med eksklusivt gulv af massive egetræsplanker samt hyggelig Morsø brændeovn. Der er loft til kip og synlige bjælker på hele etagen, som også består af et værelse og endnu et badeværelse med bruseniche. Der er gulvvarme i alle rum i hele huset samt Genvex ventilationsanlæg der sørger for optimal indeklima.

På grunden finder I en carport, der er placeret lige ved værkstedsbygningen. Værkstedet er isoleret og kan opvarmes så ideel til hobby og opbevaring. En overdækket terrasse er anlagt mellem værkstedet og huset med direkte udgang fra køkkenet. Her har I de bedste betingelser for at nyde sommeren i let, sval skygge, hvis ikke I ønsker at benytte havens anden terrasse, der ligger mod syd og giver direkte sol, når årstiden tillader det. Haven er nem at holde med en græsplæne og frugttræer, hvor der også er placeret en bålplads, som indbyder til hyggelige aftener med bål og snobrød.

I Svendborg kan I får alle hverdagens behov dækket – og mere til. Der er 500 meter til den nærmeste indkøbsmulighed, og I vil have mulighed for enten at benytte den lokale folkeskole eller flere privatskoler, ligesom I finder flere daginstitutioner i området. Fra ejendommen er der 1,5 kilometer til Svendborg midtby, hvor I kan besøge forretninger, caféer eller spisesteder og måske gå en tur langs havnen og op gennem de hyggelige gader.

En velholdt ejendom med god plads, som vi glæder os til at introducere jer til.

Porthusvej 48, 5700 Svendborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
196
Grund:
616
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus