fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Velkommen til Kærvangen 4 i Flemløse - her kan jeres nye boligkapitel nu komme til at udspille sig i rolige og trygge rammer kun 14 minutter fra Assens og 30 minutter fra Odense. Samtidig fordeler villaen sig over 148 kvadratmeter fordelt over et plan, og den er dermed velegnet for en bred målgruppe.

Når I ankommer til adressen, møder I først og fremmest den 749 kvadratmeter store matrikel. Den er anlagt med indkørsel, carport og en rummelig garage med to skure i forlængelse, hvorfor der er mulighed for eksempelvis værksted, hobbyrum og opvarmning. I snydes selvfølgelig heller ikke for en virkelig dejlig have med flot beplantning, der kræver minimal pasning og pleje - bedst af alt er det store terrassemiljø. Det er delvist overdækket og møblerbart takket være de mange kvadratmeter, og det vender helt perfekt mod eftermiddags- og aftensolen i syd og vest.

Boligen har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, og her er tilmed plads til, at I kan sætte jeres præg, hvis I har specifikke ønsker og visioner for jeres kommende hjem. Boligen fordeler sig over kombineret entré og gangareal, tre gode værelser, et badeværelse og et gæstetoilet, brygger med egen indgang, depotrum samt et køkken med en stor og lys stue ved siden af. Det er eksempelvis oplagt at slå køkken og stue sammen, hvis I drømmer om køkken-alrum. Kort fortalt: Mulighederne er mange.

Ejendommen ligger i Flemløse, og her får I mulighed for at blive en del af et aktivt lokalsamfund med flere årlige fællesarrangementer. Byen ligger naturskønt med flere forskellige vandreruter, og de yngste beboere kan glæde sig over naturlegepladsen ved Kongsbjerganlægget i Voldtofte kun 5 minutter på cykel fra villaen. Som prikken over i’et er der ikke andet end 14 minutter til Assens og 30 minutter til Odense.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kærvangen 4, 5620 Glamsbjerg
Pris:
595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
148
Grund:
749
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
1.821 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus