fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ATTRAKTIV 3V’ER MED UDEPRIVILEGIER I CENTRUM

Del bolig

Skal jeres kommende bolig ligge centralt med nem og hurtig adgang til alle storbyens goder? Og skal den på samme tid emme af charme og skønne detaljer både inde og ude? Hvis svaret er ja, så er netop denne lejlighed lige noget for jer!

Denne yderst charmerende stuelejlighed fordeler sig på 64 kvadratmeter, og her er flere fine og klassiske detaljer, hvilket blandt andet indebærer flot stuk og lækkert trægulv. De to stuer en suite giver tilsammen ét stort og fantastisk rum med flere opholdsområder, hvilket giver jer gode muligheder for selv at opstille TV-hjørnet, spisebordet og hyggekrogen. Tre store vinduer lader det naturlige lys falde ind i de to stuer en suite på skøn vis, og hvis I ønsker det, er det muligt at adskille stuerne ved at isætte en dør. Boligens værelse har en god størrelse samt direkte udgang til den dejlige terrasse i grønne og rolige omgivelser, så her kan I nemt forbinde lejlighed og natur, hvilket er et sandt privilegie i storbyen. Køkkenet er rummeligt og har også et berigende lysindfald gennem det store vinduesparti, der desuden giver jer fornøjelsen af et grønt kig. Lejlighedens badeværelse er lyst og har ligeledes en god størrelse, som ikke er en selvfølgelighed i lejligheder som denne.

Selve ejendommen er opført i 1896, og allerede ude fra gaden bliver I mødt af sjæl og charme, når I retter blikket mod den smukke og velholdte facade. En tilbagetrukket stuelejlighed som denne giver jer attraktive detaljer, og ejendommen byder på en hyggelig, stenbelagt forhave med græs og plads til cykler og potteplanter. Sammen med terrassen betyder det, at I har to udendørs opholdssteder i forlængelse af boligen.

Lejligheden er beliggende centralt i Aarhus, og det betyder, at I er i gåafstand til alt, hvad I har brug for i hverdagen. Inden for kun 200 meter finder I både dagligvareindkøb, flere spisesteder, bageri og barer, og så befinder I jer ovenikøbet under 150 meter fra Skanseparken, der byder på idyllisk natur, dejlige opholdsmuligheder og gå- og løbeture. Selvom I kan gå og cykle til det hele, så kan vejret stadig drille, og I er omgivet af busstoppesteder og har kun 500 meter til Letbanen og Aarhus Hovedbanegård. Fra adressen har I naturligvis også hurtig adgang til kulturelle oplevelser såsom ARoS og Musikhuset Aarhus, og så er alverdens muligheder for shopping altid tæt på i form af Strøget, gågader og Magasin.

Vi ses på Skt. Pauls Gade 8B!


Skt. Pauls Gade 8B, ST., 8000 Aarhus C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
64
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1896
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus