fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STÆRKT NEDSAT - Ejendommen stod færdig i 1956; den er opført i en tidstypisk arkitektur med gule mursten, og hver etage har sin egen altan. Ved bygningen er der anlagt et grønt område, som bidrager til et behageligt nærmiljø,

Del bolig

STÆRKT NEDSAT

Nu kan I blive de heldige indehavere af denne toværelses lejlighed med altan, der ligger i hyggelige Bolbro, blot en mindre cykeltur fra Odense C. Boligen fremtræder i god stand, så I hurtigt kan flytte ind og komme i gang med hverdagen, og altanen giver jer mulighed for nyde en fredelig stund i det fri med udsigt til bygningens grønne forhave.

Træd indenfor i entreen, hvor boligens lyse atmosfære allerede gør sit indtog. Herfra kan I passende bevæge jer ind stuen, hvor I snildt indretter jer med både en spiseplads og et sofahjørne, der bliver skøn at vende hjem til efter endt arbejdsdag. Et dejligt lys skinner ind i rummet fra sydvest, og I har her direkte udgang til altanen. Boligens badeværelse er stilrent i sit udtryk, og da det har en god størrelse, er det opført med en separat brusekabine. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og alle hårde hvidevarer er installeret, så hverdagen bliver så nem og bekvem som muligt. Lejlighedens planløsning afrundes af et hyggeligt soveværelse med indbygget skabsvæg.

Ejendommen stod færdig i 1956; den er opført i en tidstypisk arkitektur med gule mursten, og hver etage har sin egen altan. Ved bygningen er der anlagt et grønt område, som bidrager til et behageligt nærmiljø, og cyklerne kan her parkeres i stativet. Med et par siddepladser bliver altanen det fineste uderum, hvor I kan slappe af i sommermånederne, ligesom det også vil være oplagt med altankasser og krukker, der bugner af blomster.

Alle fornødenheder findes i gåafstand fra boligen, og I kan nemt opsøge både indkøb, bibliotek og flere idrætsfaciliteter, så det er muligt at få en aktiv fritid med sport, crossfit eller fitness. Desuden kan I nemt besøge Odense centrum, der max er 10 minutter væk på cykel, og på den måde får I adgang til et væld af forretninger, spisesteder og kulturelle tilbud. Får I brug for offentlig transport, er letbanen kun 250 meter væk fra ejendommen, ligesom I også har flere busforbindelser i nærheden.

Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!

Christmas Møllers Vej 5, st.., 5200 Odense V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
70
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1956
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus