fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA BLANDT ROLIGE OMGIVELSER

Del bolig

Hvis du leder efter et nyt sted at kalde hjem, og hvis du ønsker en villa i fredelige omgivelser med god plads, er du kommet til det rette sted. Velkommen til Thorsø, hvor du bydes på en skøn bolig tæt på indkøb og institutioner, og hvor der tilmed er den skønneste have og terrasse.Villaens 91 kvadratmeter fordeler sig over to etager, hvor du vil få glæde af både fællesrum og værelser. Hjemmet har et lyst køkken, som har plads til madlavningen, og herfra kan du bevæge dig videre til leverummet. Her kan du møblere både en spise- og sofastue, og med højt til loftet og sprossede vinduer er der et fint lysindfald. Derudover er der et godt værelse, der kan indrettes efter eget ønske, et nydeligt badeværelse og en entré. De praktiske behov er desuden på plads med det store bryggers. Følger du trappen til førstesalen, finder du endnu et godt værelse, der f.eks. kan fungere som separat teenage- eller forældreafdeling.Boligen er opført i 1920, og det er et hjem, der prydes af fine detaljer såsom fritlagte bjælker og sprossede vinduer. Villaen emmer af charme, samtidig med at der er gode muligheder for at sætte eget præg på hjemmet. Der medfølger desuden skønne udearealer, da der fra førstesalen er udgang til en terrasse, som har kig til den grønne have og åben himmel. Haven er desuden nem og overskuelig og kan indrettes med forskellige hyggekroge, samtidig med at der er en flisebelagt terrasse, som er oplagt at indrette med havemøbler og grill. Desuden er der et drivhus til planter og blomster, hvis du har grønne fingre.På Thorsgade 15 kommer du til at udfolde din tilværelse i rolige, trygge rammer. Villaen ligger på en fredelig villavej i Thorsø, hvor du kommer til at have alle hverdagens gøremål inden for rækkevidde. Der er bl.a. kun 500 meter til Meny, mens der er 700 meter til nærmeste børnehus. Samtidig ligger både skole, SFO, Tungelund Aktivitetscenter og Tungelundbadet inden for 1,5 kilometers afstand fra hjemmet. Med nøglerne til dette hjem i hånden kommer du således til at bo i landidyl tæt på alt dét, som hverdagen indebærer, samtidig med at der f.eks. kun er 30 kilometer til Aarhus og Silkeborg.Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Thorsgade 15, 8881 Thorsø
Pris:
688.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
91
Grund:
364
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1920/1999
Ejerudgift pr. md.
1.150 kr.

Jonas Duus Nicolajsen

Salgsspecialist jonas@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus