fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MULIGHEDSRIG EJENDOM MED GOD PLACERING I FORHOLD TIL MOTORVEJEN OG OFFENTLIG TRANSPORT

Del bolig

Velkommen til Bredgade 23, som ligger lidt uden for Vissenbjerg og med kort afstand til Odense.
 
Ejendommen byder dig velkommen til 97 boligkvadratmeter fordelt på 2 plan. Derudover er der en god kælder på 67 kvadratmeter, som er fritliggende ud mod den lukkede baghave. Så I kan gå lige ud og ind. Husets stueplan byder på en entré, som giver adgang til et af husets værelser og en dejlig dobbeltstue. Herfra er der adgang til husets køkken med tilhørende depot.
 
På 1 salen, som har opgang fra husets entré, befinder der sig 2 værelser og et toilet samt et lille repos, når I kommer op af trappen. Vi slutter i husets kælder, som byder på en god lofthøjde og med 3 gode disponible rum og udgang til den lukket have. Her får I masser af plads og et udhus på 66 kvadratmeter, så der er god plads til haveredskaber, bil m.m. Dette er en ejendom, der skal opleves, så du kan se, hvor mange muligheder, den byder på.
 
Med denne placering er det et oplagt hus for pendleren, da I har en utrolig god togforbindelse på tværs af landet fra Bred station, som ligger i gåafstand fra ejendommen. Herfra er der direkte togforbindelse til både Odense og Fredericia, så den pendlende får mulighed for at læne sig tilbage og nyde turen både til og fra arbejde, samtidig med at børnefamilien og parret kan hive en dag ud af deres kalender til at udforske de større byer. Du har ligeledes ikke langt til motorvejen.Nærområdet er omringet af marker, hvor tilværelsen bærer præg af ro og privatliv; og hverdagens fornødenheder, institutioner og skole skal alle findes i den nærliggende by Vissenbjerg, som ligger under ti minutters kørsel herfra.
 
Vi glæder os til at byder jer velkommen på en fremvisning
Bredgade 23, Bred, 5492 Vissenbjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
97
Grund:
885
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1890
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus