fbpx
Plantegning Zoom

SMUK OG STILREN VILLA MED STOR TAGTERRASSE

Del bolig

Nu kan vi byde jer indenfor på Carl Plougs Vej 65, en veldesignet villa med en moderne indretning og unikke detaljer. Et hjem for børnefamilien eller parret, der ønsker et hjem med komfort ude og inde samt alt det praktiske til hverdagen indenfor gåafstand.
 
 
En lang flisegang og en nydelig have leder op til villaen, hvor den store og unikke tagterrasse er det første, der springer i øjnene. Heroppe kan I indrette jer med solstole og havemøbler og nyde solens gang over himlen. En almindelig terrasse er der også, en rummelig en af slagsen, som med sin sydvendte placering også har gode solchancer. Haven er primært anlagt som græsplæne men har flere fine detaljer og bede med forskellige beplantning. Til huset hører også en rummelig garage med plads til værksted, hvor der ovenpå er indrettet et ekstra rum, oplagt til legeværelse, yogarum eller teenagehule.
 
 
 
Selve villaen er bygget i 1910 og har fået en totalrenovering i 2002 med nye spær samt tag. Huset er på 164 kvadratmeter, der fordeler sig over to etager. På førstesalen ligger to værelser med godt lysindfald, en repos og et toilet. I stueplan er der gulvvarme og her finder I et soveværelse med walk-in, et bryggers med vaskefaciliteter, et flisebadeværelse med separat brus og spa samt køkken-alrum og stue i forlængelse af hinanden. Stuen med tagterrasse er bygget i 2005. Køkkenet er i et klassisk design med lyse overflader og alt i håre hvidevarer, og i alrummet kan I placere langbordet og samles over det til hverdag og fest. Lyse gulve og lofter lyser op, ligesom rummet har et godt lysindfald. Det samme har stuen, som via en bred terrassedør er direkte forbundet med haven. Hele hjemmet fremstår velholdt og indbydende, klar til nye ejere.
 
 
I kommer til at bo i den sydvestlige del af Kolding, med alt det praktiske til hverdagen inden for gåafstand. Her er nemlig skole, daginstitution, indkøb samt takeaway. En kort cykeltur eller en frisk gåtur tager jer til centrum af Kolding, hvor et rigt kultur- og byliv venter jer med mange gode spisesteder og butikker. Fra Kolding Station er der gode togforbindelser mod øst, vest, nord og syd, ligesom I i bil via motorvejen nemt kan komme rundt i hele landet. Den omkringliggende natur indbyder til lange vandre- og cykelture, og med et kvarters kørsel kan I komme til kyst og strand.
 
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
 
Carl Plougs Vej 65, 6000 Kolding
Pris:
2.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
164
Grund:
680
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1910/2004
Ejerudgift pr. md.
1.919 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus