fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! BUD ØNSKES PÅ DENNE MODERNISERET VILLA SOM DU OGSÅ KAN BENYTTES SOM FRITIDSBOLIG

Del bolig

På Orelundvej 12 går de landlige og naturrige omgivelser hånd i hånd med de moderne bekvemmeligheder. Her får I en moderniseret villa på en idyllisk beliggenhed blot 10 minutters kørsel nord for Assens, hvor både børnefamiliens og parrets praktiske og hyggelige hverdag nemt kan gå op i en højere enhed. Ejendommen kan ligeledes bruges som fritidshus og med en beliggenhed med flot natur, og gå afstand til godbadestrand, sløbested og skov er den her ejendom oplagt til det. F>or ikke at nævne at du kan tage en tur i poolen i sommerhalvåret og nyde det gode vejr.
 
Så snart I drejer af ved matriklen, vil den 6.379 kvadratmeter store grund åbenbare sig for jeres øjne. En rummelig og grusbelagt indkørsel danner bindeled mellem hovedhuset, to store udhuse, et flisebelagt område med pool samt en grøn have som er oplagt til  både hestemmenesket og hobbyentusiasten rig mulighed for at udleve deres drømme, for med en række ændringer kan I både få hestehold, værksted eller noget helt tredje.
 
Fra hoveddøren træder I ind i hovedhusets stueplan, hvor der venter jer et indbydende og moderniseret indre. Herfra kan I gå direkte ind i køkkenet, som ligger i åben forbindelse med både alrum, stue og udestue; og denne meget åbne disponering giver jer et skønt leverum, som hurtigt vil blive et naturligt samlingspunkt. Det gode lysindfald løber som en forbindende rød tråd mellem hjemmet, og det kan særligt nydes i udestuen, hvor loft til kip og store vinduespartier danner ramme om en skøn tilværelse. Etagen byder videre på et badeværelse med vaskefaciliteter samt et værelse, alt imens førstesalen kommer med to værelser, hvoraf det ene er oplagt til opbevaring eller walk-in.
 
De naturrige og smukke omgivelser kan ikke understreges nok gange, for her får I det fulde udbytte af Vestfyns smukke omgivelser og den flotte natur, hvor der er gåafstand til både god badestrand, slæbested og skov. Hesteelskeren kan ligeledes nyde godt af de omkringliggende ridestier samt den nærliggende rideklub, hvortil udendørsmennesket har nem adgang til både shelters, bålplads og udkigspunktet Baunet. Dermed ikke sagt, at I befinder jer langt fra hverdagens bekvemmeligheder, for den nærliggende Salbrovad rummer både skoler, daginstitutioner og hal; og blot 10 minutter herfra ligger Assens med videre adgang til motorvej.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Orelundvej 12, 5610 Assens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
6379
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1950/2008
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus