fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

DEJLIGT MURSTENSHUS MED CHARME OG FLOT HAVE

Del bolig


Velkommen til H.C. Andersens Vej 35. Her venter jer en villa på 111 kvadratmeter, som er opført med klassiske mursten og som ligger på en dejlig, naturskøn beliggenhed. Huset er i et plan og byder på nogle store, hyggelige opholdsrum og et skønt udemiljø.
 
 
Indendørs bliver I mødt af en rummelig entré, som giver jer en god velkomst og plads til at tage overtøjet af. Dertil råder huset over to rummelige værelser og et hvidt flisebadeværelse holdt i en enkelt stil. Køkkenet er lyst og rummeligt med skabe og plads til at lave mad og hygge sig ved spisebordet. Bryggerset er en praktisk detalje i boligen og giver mulighed for vaskefaciliteter og for opbevaring af diverse ting, imens stuen befinder sig som husets hjerterum. Her får I et rummeligt, lyst og hyggeligt areal med store vinduespartier, som giver masser af naturligt lysindfald. Der er god plads til både spisestue og sofaarrangement, imens I har en dejlig udsigt til den smukke natur, som omkranser boligen.
 
 
Udenfor venter der en stor have med masser af grønne områder med både græsplæne, udsigt og fliseterrasse, der giver gode muligheder for at nyde solen og områdets smukke natur. Der er også en rummelig flisebelagt indkørsel med plads til køretøjerne, ligesom I kan parkere bilen i garagen. Desuden er der et indbygget skur/værksted i garagen, og et ekstra skur som kan benyttes til alskens opbevaring.
 
 
Der er gode muligheder for at udforske naturen og områdets smukke landskab. I bosætter jer for enden af en hyggelig og lukket villavej med udsigt til både sø og åløb. Brande giver jer en masse tilbud. I får nem afstand til indkøb, skole og fritidsaktiviteter med bibliotek, sportshal, stadion og kulturcenter. Derudover er stationen blot 1,1 kilometer fra jeres adresse, så I nemt kan pendle mod Herning eller Vejle.
 
 
Alt i alt er dette en dejlig bolig, som byder på både charme, komfort og en skøn beliggenhed i smukke omgivelser.
 
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
 
H. C. Andersens Vej 35, 7330 Brande
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
111
Grund:
775
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1966/1983
Ejerudgift pr. md.
1.518 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus