fbpx
Plantegning Zoom

Permatopia 80 udbydes nu et 129 kvadratmeter stort rækkehus, som egner sig til en bred målgruppe - det gælder eksempelvis unge førstegangskøbere, veletablerede familier og jer, der har forelsket sig i det hyggelige sammenhold.

Del bolig

På Permatopia 80 udbydes nu et 129 kvadratmeter stort rækkehus, som egner sig til en bred målgruppe - det gælder eksempelvis unge førstegangskøbere, veletablerede familier og jer, der har forelsket sig i det hyggelige sammenhold og lokale fællesskab, der er her i Permatopia.

Rækkehuset er opført i 2018, og det ligger trygt og roligt lige ud til grønne marker, hvilket bidrager med en helt særlig atmosfære i hverdagen. Permatopia er et bo- og arbejdsfællesskab med et bæredygtigt, økologisk og selvforsynende fødevaresystem, fællesspisning, egen skovbørnehave samt en fælles vision om en betydningsfuld hverdag, hvor beboerne sammen skaber et bæredygtigt liv. Her vil naboer hurtigt forvandles til venner, og I kommer til at bo i skønne rammer, hvor I både får naturen og bylivets glæder på tæt hånd.

Boligen er 129 kvadratmeter stor + 18 kvadratmeter udestue, og den præsenterer sig selv i en flot og indbydende stand med spændende arkitektoniske detaljer, som uden tvivl skal opleves med egne øjne. Stueetagen fordeler sig over vindfang, entré, et godt værelse med skabsvæg, et stort badeværelse og et imponerende opholdsrum med køkken, spisestue og dagligstue i ét. Loftshøjden herinde er virkelig god, og sammen med de mange vinduespartier skabes en let og luftig atmosfære. Stueetagen byder også på en stor, sydvestvendt udestue bygget i glaspartier, hvor den smukke udsigt kan nydes på helt tæt hold. Hjemmet afrundes med førstesalens repos og to værelser hvoraf et med skabsvæg.

Når I bosætter jer i Permatopia, bliver I en del af et lille og velfungerende samfund med mange attraktive faciliteter. Der er bl.a. markdrift, eng, frugtplantage og skov  - her er endda vindmølle samt ladestandere til elbiler. Jeres kommende hverdag kommer samtidig til at udspille sig nær Karise, og jeres dagligdag bliver således nem og bekvem, da byen huser alt, hvad man har brug for i hverdagen inkl. et rigt foreningsliv. Der er eksempelvis kun 1,3 kilometer til Karise St. samt 850 meter til SuperBrugsen, en 365 Discount butik og i bil kommer I selvfølgelig også nemt og hurtigt omkring, hvilket er ideelt for pendleren.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning af boligen og hver den 1 lørdag i mdr. afholder fællesskabet Permatopia rundvisning af området - her er I også velkommen. Kontakt mælger på 30143251 for at høre mere.

Permatopia 80, 4653 Karise
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
129
Grund:
167
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
2.026 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus