fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Håndværkertilbud med god beliggenhed

Del bolig

Sælger kan tilbyde finansiering, for yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på 2856 3752
 
VILLA FRA 1889 MED GOD HAVE (Håndværkertilbud)
 
Nu byder vi velkommen til denne villa på Østergade 40. Her får I et hus fra 1889 fyldt med med rigtig god plads. Boligen fordeler sig nemlig ud på 174 kvadratmeter i to etager, imens I også får nogle gode udearealer med altan og en frodig, lukket have.
 
I træder indenfor i entréen, der åbner ind til en rummelig gang med god plads til sko og overtøj. Her får I et lille disponibelt rum, adgang til gæstetoilettet og et godt værelse samt forbindelse til både stuen og køkkenet. Sidstnævnte giver jer et godt fundament med alle muligheder for at tilberede et dejligt måltid. Bordpladen vinkler sig og udnytter pladsen på bedste vis, imens I også kan indrette jer med spisebord i rummet. Derudover er der nem adgang til bryggerset, som yder funktionelle løsninger med gode opbevaringsmuligheder, vaskemaskine og egen udgang. Videre kommer I ind til stuen. Her er der en murstensvæg og pejs, der giver en varme til indretningen, imens I har god plads til sofamøblerne. der venter som et ekstra opholdsrum. Ovenpå finder I husets tre resterende værelser og det store badeværelse med både sauna, bruseniche, badekar og toilet.
 
I kommer til at bo i bymidten, så I har kort gåafstand til det hele med både indkøb, butikker og spisesteder lige ved hånden. Derudover har I også Nørre Aaby bibliotek, der er vært for flere kulturarrangementer som læseklubber og brætspilscafé, og I har bare 600 meter til Nørre Aaby Station, der både har hyggelig café, festlokaler og Pakhuset, hvor nogle af Danmarks store kunstnere holder festlige koncerter.
 
Bemærk villaen er ikke i god stand og kræver en overhaling før den er indflytningsklar.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Østergade 40, 5580 Nørre Aaby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
174
Grund:
782
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1889/1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus