fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

MODERNE OG STILREN RÆKKEHUS FRA 2019

Del bolig


I et lukket kvarter i Bygholm Bakker vest for Horsens ligger dette utroligt lækre rækkehus fra 2019. Med sin velindrettede planløsning og yderst attraktive beliggenhed i naturskønne og bynære omgivelser, sætter huset de perfekte rammer for hele familien. Huset er et stort set vedligeholdelsesfrit lavenergihus, som med solcellerne på taget, varmepumpen og ventilationsanlægget har et flot energimærke A2020 og lave forbrugsudgifter.
 
 
Indenfor venter jer et stort og åbent køkken-alrum med lyse gulve, højt til loftet og et ekstraordinært lysindfald fra to loftshøje vinduer og terrassedøre. I den ene ende findes et funktionelt HTH-køkken, som byder på kvalitetsfaciliteter, som eksempelvis induktionskogeplade, quooker-vandhane og en indbygget ovn.
 
 
 
 
I stueetagen er der desuden et indbydende badeværelse med gulvvarme og glasbruseniche, et bryggers, der kan tilgås fra den overdækkede carport samt et nyttigt viktualierum under trappen. Overtagen er perfekt udnyttet med fire regulære værelser, hvoraf det største har et indbygget skab med skydelåger samt en fransk altan ud til den lille, men pragtfulde have. Hjemmet fuldendes af badeværelset på førstesalen, som ligeledes har gulvvarme og en glasbruseniche.
 
 
 
Udenfor kan I se frem til to terrasser, der giver rig mulighed for at nyde både morgen- og aftensolen og den solrige, sydvendte have, som indbyder til afslapning med venner og familie.
 
 
 
 
Munksbakke er et fredeligt og familievenligt kvarter i Bygholm Bakker, som er omkranset af et læhegn og grønne arealer, og hvor børnene trygt kan færdes via lukkede stisystemer og løbe ned på områdets naturlegeplads. Bygholm Bakker er et område i udvikling, som desuden rummer en Netto og en nyopført daginstitution med vuggestue og børnehave. Huset ligger 5 minutters kørsel fra E45 samt i cykelafstand til blandt andet Horsens C, Horsens Station, Lundskolen, Horsens Gymnasium og Horsens Golfklub. Det bedste ved husets placering er dog, at huset ligger i gåafstand til den smukke Bygholm Sø, som er omgivet af skov og natur.
 
 
Alt i alt en virkelig god bolig, der skal ses.
 
 
 
Munksbakke 34, 8700 Horsens
Pris:
2.725.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
136
Grund:
250
Værelser:
5
Energimærke:
A2020
Bygget/ombygget:
2019
Ejerudgift pr. md.
2.209 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus