fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FAMILIEVILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig


På Dr Margrethesvej 19 ligger denne charmerende villa, der har plads til hele familien, og som byder på den skønneste indhegnede have. Boligen ligger smukt i landidyl, så der er en flot udsigt til grøn natur og omkringliggende marker, ligesom man jævnligt ser rådyr og harer i området.
 
Villaen råder over 128 kvadratmeter, der er indrettet med blik for gode opholdsrum og værelser til familien. Det store leverum kan møbleres med både en sofa- og spisestue, hvor brede vinduespartier giver et godt lysindfald. Hertil kommer det gode spisekøkken, der er holdt i et lyst look og med god plads til at kokkerere. Desuden er der et godt, stort værelse, et badeværelse, en entré og en forgang, og bevæger du dig op på førstesalen, finder du yderligere to værelser, der kan indrettes efter eget ønske.
 
Boligen fremtræder i flot stand, men der er stadig gode muligheder for at sætte eget præg på dit kommende hjem, da en kærlig hånd kræves i enkelte rum. Udendørsarealerne står indbydende med den grønne have, der har flere forskellige hyggekroge, hvor solen kan nydes. Den store have prydes af beplantning, og der er frit spil til at anvende arealet efter eget ønske, hvad end det f.eks. er med legeområde, orangeri eller vildmarksbad. Desuden er der et værksted til opbevaring eller til de kreative sysler samt en dobbeltgarage på matriklen.
Villaen kan naturligvis benyttes som helårsbolig, men der er også mulighed for at få status som fleksbolig på denne ejendom.
 
Området er ideelt til dig, der ønsker at bo i fredelige og naturskønne omgivelser. Der er kun 1,5 kilometer til stranden, hvor en tur i bølgen blå eller en spadseretur kan nydes. Desuden ligger villaen i landidyl med omkransende marker og natur, hvor der blot er få meter til Halleby Å og 600 meter til Dronningestenen. Tilmed er alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde, da der er fem kilometer, og kun syv minutter i bil til Gørlev, hvor der er 4 forskellige supermarkeder, apotek, lægehus, børnehus, skole og et hyggeligt bymiljø med spisesteder og kulturtilbud.
Ønsker du lidt større byer med alle indkøbsmuligheder, restauranter, cafeliv mv., så er der kun 19 km til henholdsvis Slagelse og Kalundborg.
 
På denne ejendom er det sælger, der står for fremvisninger og glæder sig til at vise dig huset.
 
Dr Margrethesvej 19, Reersø Ornum, 4281 Gørlev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
128
Grund:
990
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1900/1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus