fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig


Velkommen indenfor på Ryvej 38 i Østbirk. Her venter jer en dejlig murermestervilla fra 1951 på 136 kvadratmeter fordelt på tre etager - en oplagt bolig til børnefamilien, som gerne vil bo tæt på natur og foreningsliv.
 
Stueplanen byder på et rummeligt køkken i åben forbindelse til en stor og lys dagligstue. Fra entreen er der adgang til kælder og første sal, hvor en fordelingsgang leder ud til to gode værelser og et moderniseret badeværelse holdt i varme, naturlige farver.
 
I kælderen er der direkte adgang til haven og masser af plads til børnenes jakker og tasker. Kælderen består desuden af to store rummelige værelser. Det ene med væg til væg skab. Her finder I også et lækkert, stort badeværelse med både hjørnebadekar og bruseniche.
 
Huset er beliggende på en 503 kvadratmeter stor grund. I haven kan familien nyde solrige dage og masser af kvalitetstid på den store græsplæne eller ved bålpladsen. Som den fremstår nu, kræver denne have minimal pasning og pleje, men der er masser af potentiale til at folde jeres indre gartner løs.
 
På trods af landidyl ligger ejendommmen tæt på østbirk centrum. Der er ca 300 meter til nærmeste indkøbsmuligheder og kun 200 meter til en børnehave. Der er cykelsti direkte udenfor boligen, så man kan komme sikkert hen til Østbirk skole.
 
Østbirk er en lille by som byder både på dagligvareforretninger, skoler og dagtilbud. Byen tilbyder også et rigt foreningsliv med blandt andet en lokal idrætshal, hvor I let kan tage del i aktiviteterne og lokalsamfundet. Fra ejendommen er der heller ikke langt til områdets smukke natur, og blandt andet vandrestien ved Vestbirk Sø eller Gudenåen er værd at fremhæve som udflugtsmål. Den nyetablerede Fyel Badesø er ligeledes mindre end 5 minutter væk i bil. Derudover er der let adgang til motorvejen, hvorfra Aarhus og hele Trekantsområdet kan nås indenfor cirka en halv time.
 
Sælger nævner nedenstående punkter, som værende noget af det de har været glade for ved at bo i ejendommen:
 
• Naturstien lige uden for døren.
• Tæt på indkøbsmuligheder og ligeså tæt adgang til skov og søer
• Tre etager, så der plads til at brede sig
• mere  brugbart plads end de 136 m2
• krydderurter, bær og frugter i haven 
• Stort lyst badeværelse med kæmpe badekar, pusleplads og masser af opbevaring
• Ekstra badeværelse på 1. Sal 
 
Vi glæder os til at møde dig til en fremvisning.
 
Ryvej 38, 8752 Østbirk
Pris:
1.249.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
503
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1951/2000
Ejerudgift pr. md.
1.351 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus