fbpx
Plantegning Zoom

ANDELSBOLIG I ET PLAN I LUKKET KVARTER I VARDES ØSTBY

Del bolig

På et lukket og således meget roligt vænge har I Vardes Andelsboligforening Hyldeparken med skoven som nabo. Nummer 87 udbydes nu til salg; en etplansbolig med tre værelser, hvilket både gør den attraktiv for unge par og seniorer samt familien.

Fordelingsentréen samler og forbinder hele huset: et bryggers, et brusebadeværelse, i alt tre værelser og et køkken-alrum i åben forbindelse med en sydvestvendt stue. Hvide vægge og lofter komplementeres af fine og praktiske gulve, og i det hele taget er Hyldehaven 87 et mere end udmærket hjem, som er lige til at flytte ind i i tidløse rammer. Køkkenet byder bl.a. på alt i hårde hvidevarer, og det er ikke svært at forestille sig, at disse åbne arealer kommer til at samle familie, gæster og naturligvis jer selv i hverdagen.

Andelsboligen er udformet som et halvt dobbelthus, og netop denne sag udmærker sig ved at være placeret ud til et grønt område - I er altså ikke omringet af boliger til alle sider. Boligen er opført i 2007, og den fremstår indbydende i sine røde mursten og det røde tegltag, der også huser en indbygget carport foruden stenterrassen, der snor sig om huset. I kan følge solen hele dagen - og finde sval skygge - og det er i det hele taget et udeliv, der er meget let at holde, hertil med skur.

Når I bevæger jer rundt i området, kan I efter et par minutter bevæge jer ind på de mange grønne stisystemer, der forbinder jer med både naturen og resten af Varde. På fem minutter kan I desuden cykle til skole, supermarkeder og Varde St., hvorfra I kan tage toget til Esbjerg på lige præcis 19 minutter. I kan også trille på motorvejen efter 15 minutters kørsel, eller også er det Vardes hyggelige bymidte, der trækker mest med sin hyggelige, gamle købstadcharme og sin fine natur og åen rindende igennem.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Hyldehaven 87, 6800 Varde
Pris:
280.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
106
Grund:
6723
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Købspris
280.000 kr.
Boligydelse pr. md.
7.450 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus