fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Hannerupvej 103 er et hjem, hvor mulighederne for at skabe en skøn tilværelse er mange. Ejendommens kvm kan I sætte jeres eget præg på, så det hele går op i en højere enhed for jer.

Del bolig

Hannerupvej 103 er et hjem, hvor mulighederne for at skabe en skøn tilværelse er mange. Ejendommens kvm kan I sætte jeres eget præg på, så det hele går op i en højere enhed for jer, alt imens I også kommer til at råde over en stor have og to sydvendte terrasser, her få min. kørsel fra Aalestrup. 


Boligens indre udgøres af 184 kvm, der er fordelt på to bygninger. Lad os starte med den ene; her åbner baggangen op til et lyst køkken-alrum, hvor I passende kan etablere en indbydende spisekrog samt en stue, hvis pæne, lyse loft charmerende komplementeres af fritlagte bjælker. De gode stunder i familiens tegn kan også nydes i opholdsrummet, der byder på view til haven og har direkte udgang til den ene terrasse. Der venter jer yderligere et badeværelse, et godt værelse og et gangareal, som leder op til husets førstesal, der tegner sig op med endnu et opholdsrum og tre værelser. I den anden bygning finder I aktivitetsrummet, der skønt prydes af en brændeovn, og som I kan indrette helt efter behov. I forsynes desuden med et bryggers med vaskefaciliteter samt et fyrrum og et disponibelt rum. 


Ejendommen er bygget tilbage i 1877, men fremstår dog generelt velholdt, og møder jer som det første med et dejligt udemiljø. Her får I glæde af to sydvendte terrasser, hvor grillen kan komme på arbejde i de varme måneder, ligesom I også kan se frem til at invitere venner og bekendte over til sommerfester i den store have, mens børnene slår sig løs på gyngestativet eller med et spil bold. På matriklen fås også et værksted, og så kan bilen trygt stå i garagen. 


Med denne beliggenhed får I fornemmelsen af at leve i jeres eget lille univers, samtidig med at alle hverdagens fornødenheder venter ganske kort vej væk. Her strækker markerne sig ud til alle sider og disse kan I betragte, når I tager turen til Aalestrup, som ikke varer mere end 10 min. Byen byder blandt sit hyggelige lokalmiljø på alt fra skoler og børnehaver til en naturefterskole, idrætstilbud og indkøbsmuligheder. Skulle I imidlertid have lyst til at besøge byer med en lidt bredere omkreds, så står både Hobro og Aars klar til at tage imod jer efter ca. 20 min., ligesom Viborg kan nås på blot nogle få min. mere. 


Vi glæder os til at se jer til en fremvisning.

Hannerupvej 103, 9620 Aalestrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
184
Grund:
1906
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus