fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Brostensbelagte gader, smukke porte, gamle facader og charmerende gadebelysning - og hele Viborgs bymidte er hvad, I flytter til her på Sct. Mogens Gade 24. Alt sammen i lyse og hyggelige rammer og med en lille oase af en fredelig gårdhave oveni.

Der er tale om to etager at flytte livet ind i. Boligen passer rigtigt godt til den enlige såvel som til parret, der ud over en central beliggenhed også byder på indbydende, lyse arealer at indrette. Boligen byder på et køkken, der flyder videre til en vestvend stue, og planet afsluttes af et flot brusebadeværelse med plads til vaskefaciliteter, før turen går op til en luftig repos og et let mørblérbart værelse, der begge går op mod kip. Det er et nydeligt hjem med fine gulve og hvide vægge, og udsigten gennem de sprossede dannebrogsvinduer mod de flotte byhuse og tagrygge fra begge etager sætter prikken over i’et.

Køkkenet er lige til at gå til, for herude går de hvide flader igen, hertil med alt i hårde hvidevarer, og planløsningens åbne arealer skaber en behagelig rumfornemmelse rummene imellem. Og den gode rumfornemmelse og den gode plads kommer jer ydermere til gode i reposen, som I både kan tage i brug som bl.a. kontor eller som opbevaringsplads til eksempelvis den større garderobe.

Nabobygningerne er klassiske rødstensejendomme, men I flytter ind i det gule med rødt tegltag og mørkeblå vinduesrammer. Lige så fint er det omme bagved, hvor toppede brosten, stenterrasse og græsplæne udgør en skøn oase midt i byen. Desuden med skur og med høje mure for et ugeneret udeliv.

I står allerede i Viborg C, når I træder ud over hoveddørens dørtrin. Følg selvsamme gade, som I får adresse ved, ned mod Gammeltorv, mod Nytorv mod Hjultorvet, og gå på opdagelse i de velansete spisesteder, de bløde, skummede kaffer og de spændende specialbutikker. Alt sammen mens I til daglig bevæger jer rundt i kulturhistorie, hvor gå- og løbeturen bør gå mod stierne langs Søndersø.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Sct. Mogens Gade 24, 1. th., 8800 Viborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
79
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1922/2011
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus