fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIGT LANDHUS MED ATRIUM OG DEJLIG HAVE I HALK

Del bolig


I lille, fredelige Halk ligger dette overordentligt charmerende landhus fra 1857 og gør sig til med klassisk landstemning blandet med unikke detaljer og en dejlig have lige ud til marker, stor himmel og ophøjet ro. Ejendommen er desuden forhåndsgodkendt til at opnå Flexboligstatus. 
 
 
Der er 151 kvadratmeter at udfolde livet i, indrette og potentielt opdatere og modernisere, som I vil. Stueplan fordeler et køkken, der tilbyder alrumsstemning med to stuer i direkte forbindelse af hinanden, to værelser, et bryggers, et badeværelse og et toilet. Hertil fletter et atrium stueplanet sammen med førstesalen, som samtidig inviterer lyset velkomment. Heroppe finder I endnu to værelser ud over et helt særligt opholdsrum, der giver atmosfære og sjæl til hverdagen og pausen - enten med vidunderligt lys og udsigt eller hyggelig knitren og slængen i sofaen. Der hersker ingen tvivl om, at dette er hjemmet for natur- og livsnyderen, der ser kvaliteten i klassisk dansk landhygge, og med mulighed for at sætte jeres eget præg på hjemmet kan I få det lige, som I vil have det.
 
 
Charmen siden opførelsesåret i 1800-tallet er endnu intakt med bindingsværk og en tilhørende meget hyggelig have, der både byder på flere terrasser og små miljøer i solen, græsplæne, træer og desuden flere skure til brænde, hynder, trillebør og potter til de grønne fingre. Og med ugeneret udsigt over landskabet til to verdenshjørner er her i den grad tale om landstemning her i Halk.
 
 
I befinder jer i et grønt naturområde, hvor cykelturen bør gå til Halk Hoved Strand. Det tager ikke meget mere end fem minutter på cykel at ramme udsigten, klitlandskabet og vandet ved Lillebælt med udsigt over Fyn og Als: Perfekt til jer, der morgen-, aften- eller vinterbader, og til jer, der lader allerbedst op i naturen. Desuden går der en bus 400 meter herfra, der uden transit bl.a. kan tage jer til og fra Haderslev, og i bil tager det ikke andet end et kvarter af skifte naturro ud med købstadsatmosfære på torv, i butikker, på arbejde.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Halkvej 93, 6100 Haderslev
Pris:
545.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
151
Grund:
771
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1857/2002
Ejerudgift pr. md.
1.139 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus