fbpx
Plantegning Zoom

FAMILIEVENLIG FERIELEJLIGHED/LEJLIGHED MED NATURSKØN PLACERING VED HAVNEBY PÅ RØMØ

Del bolig

Er drømmen for jer en ferielejlighed eller en hverdagsbolig, hvor spændende natur udfolder sig overalt omkring jer, samtidig med at I har alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde? Så vil denne lejlighed på Vestergade 3E være et fornuftigt bud på jeres nye hjem. I får her en attraktiv planløsning med tre værelser samt 2 skønne terrasser på 1. sal, med bl.a. udsyn til indsejlingen på Rømø havn, det fredede naturreservat og vadehavet og den vestvendte med skøn aftensol, alt sammen 5 minutters spadseretur fra Rømø Havn hvor man b.la. kan tage færgen til Sild.

Når I træder over dørtærsklen, vil I som det første blive budt velkommen af en entré og et gangareal, som åbner op til alle boligens rum. Her kan I starte med at gå på opdagelse i de tre gode værelser, hvoraf det ene med sit ovenlysvindue giver kig til stjernerne fra hovedpuden. Værelserne placerer sig ved lejlighedens badeværelse, hvor både separat brus og praktisk skabsplads er indtænkt. Husets hjerte åbenbarer sig efterfølgende for jer i form af et køkken-alrum. Her kan I nyde godt af et naturligt lysindfald og indrette jer med sofaafdeling såvel som spisebordsplads under loft-til-kip. Selve køkkenet fremstår desuden pænt og i et enkelt og tidløst udtryk.

Men vent, for det bliver endnu bedre. Fra opholdsrummet kan I nemlig træde direkte ud på den østvendte terrasse, som giver jer et hyggeligt udsyn over et udendørsareal med legeplads og lidt længere ude i horisonten Vadehavet. Der er altså lagt op til, at dagens første kop kaffe indtages i selskab med frisk luft og morgensol, mens Rømøs unikke landskab viser sig for jer.

Beliggenheden sætter et punktum i fortællingen om et dejligt hjem med en aldeles naturskøn placering. I får virkelig en fornemmelse for det maritime liv, som hersker på disse kanter, da I befinder jer mindre end 5 minutters gåtur fra Rømø Havn, og derudover venter flere strande inden for overskuelig cykel og køreafstand, når I trænger til at dyppe tæerne. Indkøb kan ordnes blot 400 meter fra hoveddøren, og så har I også både fodbold-, tennis og basketboldbaner udover den store legeplads. Desuden er der mulighed for Golf, Spa, Hoppepuder i nær omegn.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.




Vestergade 3E, Havneby, 75., 6792 Rømø
Pris:
1.198.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
70
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1984
Ejerudgift pr. md.
2.611 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus