fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT VILLA MED HAVE TÆT PÅ NATUR

Del bolig


Velkommen indenfor i hjemmet, der står klar til jer på Jernbanegade 28. Her får I to plan at fordele jer på, mens udestuen og haven byder sig på til de dejlige sommerstunder.
 
Villaen disponerer over 85 kvadratmeter, og I bliver budt indenfor i entréen, hvor smarte opbevaringsløsninger samt en trappe til førstesalen viser sig. Her kan I lade overtøjet hænge og ellers gemme de praktiske elementer på badeværelset, hvor vaskefaciliteter og en separat bruseniche venter. Rummet er derudover opført i et design, der er let at holde, mens et godt vindue er prioriteret til det sunde indeklima. Hjemmets fællesrum består af køkken, stue, udestue og multirummet på førstesalen, hvor, hvis vi starter med at præsentere stuen og køkkenet, I kan glæde jer over en ideel rummelighed, der giver plads til skønne afslapningsområder, et godt spisebord og i køkkenet, masser af arbejdsplads, så I sammen kan kokkerere lækre måltider til familien og gæsterne. Multirummet på førstesalen kan udsmykkes med flydersofaer, kreaområder, eller hvad I ellers kunne tænke jer, mens værelserne er klar til brug og ligeledes fremstår indretningsvenlige.
 
Udestuen fuldener boligen og garanterer jer en forlængelse af sommeren i begge ender; her kan I nyde hverdagen og fritiden til fulde og bare indtage det grønne udsyn til haven, mens I også hurtigt kan bevæge jer ad havedøren ud i dette dejlige havemiljø. Blomsterbuske, træer, bede og en god plæne præsenterer sig side om side og lover jer ikke bare stunder i solen, men også ro, da haven er anlagt ugeneret. Derudover får I en garage og en ordentlig indkørsel til parkering af transportmidlerne.
 
Fra adressen kan I nemt bevæge jer ud i området, hvor det første, der møder jer, er en rolig villavej. I befinder jer I Fårvang, der er udstyret med Dagli’Brugsen og en OK-tank, hvor handlemulighederne eksempelvis kun er 400 meter fra jer. I kan også hurtigt komme ud på afstressende ture, da byen ligger lige op ad skønne naturområder, som Fårvang Hundeskov, Skovsøen og veletablerede stisystemer, der nemt kan bringe jer på forfriskende ture langs markerne.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Jernbanegade 28, 8882 Fårvang
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
85
Grund:
465
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1917
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus