fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

14:30-15:30 søndag 28 april
Tilmeld
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

14:30-15:30 søndag 28 april

KOM TIL ÅBENT HUS 28/4 kl 14.30-15.30 - UNIK BOLIG MED I ET DEJLIGT NABOVARMT KVARTER - HER ER LEGEKAMMERATER TIL BØRNENE I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Nu kan vi med glæde byde velkommen til denne unikke bolig. Her får i et særdeles charmerende og nabovarmt kvarter, der giver jer masser af legekammerater til både børn og voksne, naturskønne landskaber, spændende muligheder og ikke mindst et lyst hjem. I bliver en del af Permatopia, der er et bo- og arbejdsfællesskab, som står for et bæredygtigt, økologisk og selvforsynende fødevaresystem samt en fællesvision om en meningsfuld hverdag. I får hjemme i en skøn og kreativ ejendom, der giver jer et nært miljø med stisystemer og haver, der omkranser hinanden.
 
Til jeres nye bolig hører et fint, grønt haveareal med en overdækket terrasse, der kan rumme hele familien og en græsplæne til leg og afslapning. Træder I indenfor bliver I mødt af veldisponerede kvadratmeter, der er fordelt over to lyse og indbydende plan, hvor I på førstesal får fornøjelsen af to gode værelser, en lys og rummelig repos samt et loftsrum til opbevaring. Tager I trappen nedenunder venter jer en stor og praktisk entré/tilbygning samt endnu et indretningsvenligt værelse og et rummeligt badeværelse med alle nødvendigheder, inklusive vaskefaciliteter. Boligens hjerte er uden tvivl den dejlige opholdsstue med højt til loftet og masser af sollys samt et grønt kig til haven og dejligt engareal. I forlængelse af stuen har I hjemmets køkken, der fremstår i velpasset stand i massivt egetræ med rig skabsplads og hårde hvidevarer, inklusive opvaskemaskine.
 
Området er både rart, roligt og imødekommende, hvorfor I ganske sikkert vil føle jer hjemme her, og gennemgående er her selvfølgelig både børnevenligt og fællesskabsorienteret. Foruden gode naboer og sammenhold har I masser af grønne landskaber omkring jer med Permatopias fællesarealer på knap 30 hektar, som består af både skov, marker og frugthave. På markerne dyrkes der grøntsager til madordningen som tilbyder lækre måltider tilberedt af beboerne mandag til fredag i fælleshuset. I skoven bor Permatotten, Permatopias egen vuggestue og børnehave, og “Rekreatopia” med buebane, landart og masser af plads til afslapning og gåture.
 
Tilmed har i alle dagligdagens fornødenheder nær. I har nemlig blot 900 meter til nærmeste indkøbsmulighed, mens I også finder gode skoler og daginstitutioner i området. I har omtrent en kilometer til den hyggelige stationsby, Karise, og vil I have frisk luft ved vandet venter kysten efter en lille køretur.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning
Permatopia 66, 4653 Karise
Pris:
1.300.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
105
Grund:
2213
Værelser:
3
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2018
Købspris
1.300.000 kr.
Boligydelse pr. md.
5.768 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus