fbpx
Plantegning Zoom

VILLA PÅ 153 M2 MED MURET GARAGE

Del bolig

Lad os vende blikket mod Brøndager, som udgør en lille, lukket og rolig boliglomme i Gedved. Villaen ligger højt på den knap 800 m² store grund. En opvoksede parcel med 2 dejlige terrasser mod syd og vest. Til huset er der en stor og bred indkørsel med plads til mere end 2 biler og en funktionel, muret garage. Boligens varmekilde er fjernvarme.
 
Her kan særligt børnefamilien finde sig til rette, og villaen kommer med en god fordeling mellem privatliv og samvær. 
Boligen har en fantastisk planløsning med hele tre værelser i separat afsnit, fine toilet- og badefaciliteter samt egen indgang via stort bryggers. Endvidere forældresoveværelse med skabe og adgang til et lyst og tidssvarende badeværelse. Hyggeligt og særdeles velindrettet køkken med kogeø, masser af skabe, skuffer og god bordplads. Køkkenet er indrettet med bøgeskabe og alt i hårde hvide varer, der er bl.a. induktionskomfur og indbygget ovn.
Fantastuisk opholdsstuen og rummelig spisestue med dejligt lysindfald og udgang til terrasse.
 
Nabolaget består af rolige villaveje, lukkede stisystemer og grønne arealer, og der er hverken langt til byens skole eller daginstitutioner, hvilket må siges at være ideelt for jer med børn. Gedved huser samtidig indkøbsmuligheder, og som prikken over i’et er der hurtig adgang til motorvejen, hvilket er ideelt for pendleren med arbejde i en af de større byer, der ligger tæt på.
 
Vi glæder os til at se jer en på en fremvisning.
Brøndager 1, 8751 Gedved
Pris:
1.545.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
153
Grund:
792
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1978/1996
Ejerudgift pr. md.
1.848 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus