fbpx
Plantegning Zoom

FAMILIEVILLA MED PLACERET MIDT I NATUREN

Del bolig

Denne charmerende, ældre villa kan snart glæde den store familie - med eller uden børn - med sin klassiske indretning og sin idylliske placering lige ud til vidtstrakte marker, som I kan nyde fra egen terrasse. Kom med på en fremvisning og glæd jer til roen, der lægger sig, så snart I træder ind på grunden…

Husets 154 kvm giver en følelse af tradition og rar stemning med sine charmerende trægulve, pæne fyldningsdøre og blottede murvægge. Dette viser sig både i stue og køkken samt på de fire værelser, der fordeler sig med ét i stueetage og tre på førstesalen. Huset er fra 1948, men er tydeligt blevet løbende vedligeholdt med respekt for boligens oprindelige stil. Stuen indrettes hyggeligt med brændeovn og udsigt til natur samt har dobbelte glasdøre ind til ét af de fire værelser. Mangler I derfor en opholdsstue eller spiseafdeling, så tag denne i brug og glæd jer over den åbne fornemmelse disse to rum skaber sammen. Stueetagen rummer til sidst også et badeværelse, og på førstesalen finder I, udover de tre nydelige værelser, også et toilet. Afslutningsvis kan I glæde jer over at have 80 kvm i kælderen, som I kan udnytte til vaskerum, opbevaring eller til den pladskrævende hobby.

Boligen placerer sig på en grund på 1.380 kvm, der bl.a. tæller en stor carport med plads til flere køretøjer, en grøn have med hævet træterrasse samt en havestue med brændeovn, som I kan sætte jer foran og nyde kigget til naturen, der udspiller sig lige foran næsen på jer.
 
Hostrup er bydelen, I placerer jer i og til denne adresse følger natur og frisk luft, hvilket I kan snuse ind fra helt egen matrikel, men også på flere gode gåture enten med børn, partner eller dig selv i hånden. I kan bevæge jer mod Vejle Fjords klittede terræn eller tage mod Hedensted bys fine indkøbsmuligheder, der tæller flere supermarkeder og detailbutikker. Her finder I ligeledes diverse spisesteder, liberale erhverv og Hedensted St., så I nemt transporteres rundt i Danmark. Skole, daginstitution og idrætsfaciliteter placeres i Daugård eller Stouby, der ligger 5 kilometer. Skolebussen kører til Stouby lige forbi ejendommen, og ønsker man komme til storbyerne som Horsens og Vejle er der ca. 20 min kørsel.
  
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Hornumkærvej 14, Hostrup, 7140 Stouby
Pris:
1.075.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
154
Grund:
1380
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
1.290 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus